Poliția a refăcut filmul uciderii româncei împuşcată în faţa unui supermarket din Italia. Când s-a produs atacul. Video

Traian Terzian   
în HotNews
23/05/2020, 15:36
Poliția a refăcut filmul uciderii româncei împuşcată în faţa unui supermarket din Italia. Când s-a produs atacul. Video
Poliția a refăcut filmul uciderii româncei împuşcată în faţa unui supermarket din Italia de către iubitul său, care lucra în armată. Sursă foto: Cuneo24

Poliția a refăcut filmul uciderii româncei împuşcată în faţa unui supermarket din Italia de către iubitul său, care lucra în armată.

Poliția a refăcut filmul uciderii româncei împuşcată în faţa unui supermarket din Italia

După ce a asasinat-o pe Mihaela Apostolides, militarul italian Francesco Borgheresi a sunat la poliție. ”Am omorât o femeie, am două arme la mine. Veniți să mă luați, pentru că nu mai rezist!”, le-a spus bărbatul agenților.

În urma cercetărilor la fața locului și după ce au vizionat imaginile surprinse de camerele de supraveghere, polițiștii au refăcut filmul uciderii româncei împuşcată în faţa unui supermarket din Italia.

Conform observatornews.ro, Mihaela Apostolides și Francesco Borgheresi au venit la supermarket împreună, cu o mașină Fiat Panda albă. După ce au petrecut o vreme în centrul comercial, cei doi au revenit la mașină și au început să încarce cumpărăturile.

 

Românca a fost atacată când a intrat în mașină și s-a așezat la volan. Iubitul ei a scos unul dintre cele două pistoale pe care le avea asupra sa și a tras asupra femeii. Împușcăturile au fost auzite de mai mulți clienți ai supermarket-ului, care au sunat la 112.

După ce a împușcat-o mortal pe Mihaela, italianul a ieșit din mașină și a început să se plimbe prin parcare, până la sosirea polițiștilor. El s-a predat fără să opună rezistență și a fost transportat la spital, fiind rănit în timpul împușcăturilor.

După ce a fost operat, Francesco Borgheresi a fost dus la Parchet unde, interogat de procurorul Alberto Braghin, ar fi spus că împușcat-o pe Mihaela Apostolide din gelozie.

”Era o fată extraordinară, nu-mi vine să cred că militarul ăla a omorât-o. Lucra aici ocazional, câteva zile pe săptămână. Trăia de cel puțin 15 ani în Italia și știu că mai întâi a lucrat în alte cluburi de noapte, în Cuneo și apoi în Verzuolo. Era o fată extraordinară, moartea ei este o tragedie imensă”, a declarat Vincenzo Baiammonte, proprietarul restaurnatului din Cuneo, unde românca lucra ca ospătar.

Despre criminal, Vincenzo Baiammonte a spus că îl cunoștea din vedere: ”A venit de câteva ori în localul meu. Mihaela mi-a mărturisit odată că îl cunoscuse pe când lucra în celălalt restaurant, la Verzuolo. Biata Mihaela, încă nu-mi vine să cred ce i s-a întâmplat”.

Mihaela Apostolides a fost executată în stil mafiot într-o parcare a unui supermarket din Italia! Mai multe focuri de armă s-au auzit în parcarea magazinului Auchan din Tetto Garetto, Cuneo. Totul s-a petrecut, vineri, în jurul orei 16.45. Trupul neînsuflețit a fost găsit pe scaunul din față al unei mașini.

Închide ×