Life

Poliția din New York intervine după ce Meghan Markle și Prințul Harry au fost asaltați de fotografi. Ce s-ar fi întâmplat cu adevărat acolo

Poliția din New York intervine după ce Meghan Markle și Prințul Harry au fost asaltați de fotografi, din cauza cărora au fost la un pas de un accident tragic.
18.05.2023 | 10:41
Politia din New York intervine dupa ce Meghan Markle si Printul Harry au fost asaltati de fotografi Ce sar fi intamplat cu adevarat acolo
Poliția din New York intervine după ce Meghan Markle și Prințul Harry au fost asaltați de fotografi. Foto Hepta
ADVERTISEMENT

Poliția i-a ajutat pe Prințul Harry și Meghan Markle să scape de fotografi după ce i-au urmărit două ore. Ce au făcut cei doi după ce au fost la un pas de tragedie și ce s-a întâmplat cu adevărat.

Poliția din New York intervine după ce Meghan Markle și Prințul Harry au fost asaltați de fotografi

Meghan Markle și Prințul Harry au fost la un pas de un accident rutier catastrofal după ce au fost asaltați de fotografi. Poliția a transmis acum că a intervenit pentru a-i proteja pe cei doi de camerele de luat vederi.

ADVERTISEMENT

Poliția din New York a intervenit pentru ca prințul și soția sa să fie în siguranță și au asistat echipa acestora proprie de securitate.

 “În seara zilei de miercuri, 16 mai, poliția din New York a asistat echipa de securitate privată care îi protejează pe ducele și ducesa de Sussex”, se arată în comunicat, conform Vanity Fair.

ADVERTISEMENT

Mulți fotografi erau pe urmele celor doi și de aceea le-a fost greu să se deplaseze în condiții normale. Chiar și așa, după panica provocată pe șosea de grupul de fotografi agresivi, ducele și ducesa de Sussex au reușit să ajungă cu bine la destinție.

Nu au mai fost raportate alte coliziuni și nici nu a fost arestat nimeni în acest sens. “Au existat numeroși fotografi care le-au făcut transportul dificil. Ducele și ducesa de Sussex au ajuns la destinație și nu au fost raportate coliziuni, somații, răniri sau arestări în acest sens.”, a mai transmis Poliția din New York.

ADVERTISEMENT

Prințul Harry și soția lui, la un pas de tragedie

Miercuri, 16 mai, Prințul Harry și soția lui au trecut prin clipe de groază. Cei doi au fost urmăriți de o mașină cu paparazzi, care voiau să-i fotografieze. 

Ducii au fost urmăriți pe șosea și nici după două ore nu au reușit să scape de privirile și gesturile haotice ale fotografilor.

ADVERTISEMENT

“Noaptea trecută, ducele și ducesa de Sussex și doamna Ragland au fost implicați într-o urmărire de mașină aproape catastrofală de către un grup de paparazzi extrem de agresiv.

Această urmărire neobosită, care a durat peste două ore, a avut ca rezultat mai multe cvasi-coliziuni. În ele au fost implicați alți șoferi de pe șosea, pietoni și doi ofițeri ai Departamentul de Poliție din New York”, a mai spus purtătorul de cuvânt al prințului Harry, potrivit Mirror.

ADVERTISEMENT