News

Poliția l-a identificat pe bărbatul care a pierdut 30.000 de euro într-un supermarket. Cum a dovedit că banii îi aparțin

28.05.2020 | 12:06
Politia la identificat pe barbatul care a pierdut 30000 de euro intrun supermarket Cum a dovedit ca banii ii apartin
ADVERTISEMENT

Poliția l-a identificat pe bărbatul care a pierdut 30.000 de euro într-un supermarket din Timișoara în urmă cu trei săptămâni.

Poliția l-a identificat pe bărbatul care a pierdut 30.000 de euro într-un supermarket

Conform Adevărul, bărbatul care a pierdut pe 7 mai într-un supermarket un plic în care se aflau 30.000 de euro a fost găsit de Poliție și urmează să-și primească banii înapoi.

ADVERTISEMENT

Acesta nu a intrat încă în posesia banilor pierduți, deoarece procedurile în astfel de cazuri fiind greoaie. Conform poliției, bărbatul este din judeţul Timiş şi a cerut insistent că identitatea să nu îi fie dezvăluită, fiind o persoană foarte cunoscută în Timişoara.

”E o persoană onorabilă”, a declarat o sursă din Poliţie, care a precizat că bărbatul i-a convins pe oamenii legii că el este posesorul banilor după ce a prezentat documente care atestau că în aceeaşi zi a scos aceeași sumă de la bancă.

ADVERTISEMENT

Identificarea a fost îngreunată de masca de protecție pe față

Plicul cu cei 30.000 de euro i-a căzut din buzunar după ce omul, care nu a cumpărat nimic din supermarketul din Timișoara, pentru a nu sta la coadă, se strecoară printre barele care direcționeză clienții spre ieșire, pe lângă casele de marcat.

Pe imaginile suprinse de camerele de supraveghere se vede cum la câteva secunde după ce își pierde banii, un alt client dă cu căruciorul peste plicul în care se aflau cei 30.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Poliția a anunțat că identificarea posesorului banilor a fost îngreunată de faptul că majoritatea oamenilor care au trecut prin supermarketul din Timișoara în acea zi purtau mască de protecție pe față.

Agentul de pază Daniel Luca a înștiințat-o imediat pe șefa de magazin că a găsit un plic cu bani. Imediat a fost anunțată Poliția, care a ridicat plicul cu cele 150 de bancnote cu valorea de 200 de euro.

ADVERTISEMENT

Gestul a fost apreciat de superiorii agentului de pază și au decis să-l recompenseze. Acesta a fost propus pentru angajatul lunii și va primi o diplomă și o sumă de bani pentru gestul făcut.

ADVERTISEMENT