News

Politicienii împart mărțișoare virtuale. Gabriela Firea: ”O primăvară frumoasă, cu speranță şi iubire!”

Politicienii nu au ratat ocazia de a împărți mărțișoare, fie ele și virtuale alegătorilor. Ce urări le-au transmis românilor
01.03.2024 | 13:37
Politicienii impart martisoare virtuale Gabriela Firea O primavara frumoasa cu speranta si iubire
Politicienii se întrec în urări de mărțișor Sursa foto: Facebook Marcel Ciolacu, Facebook Nicolae Ciucă, Facebook Gabriela Firea / Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Prima zi de primăvară calendaristică este marcată de tradiția mărțișorului. Principalele figuri ale politicii din România nu au uitat să ofere alegătorilor un mărțișor, fie el și virtual.

Politicienii împart mărțișoare virtuale

Liderii coaliției nu au lipsit la apel. Primul a fost președintele Partidului Național Liberal, Nicolae Ciucă. Președintele Senatului a postat pe pagina sa de Facebook urarea ”O primăvară cu soare și multe bucurii!” însoțită de o fotografie.

ADVERTISEMENT

Premierul Marcel Ciolacu nu s-a lăsat mai prejos. Liderul PSD și-a însoțit urările de un clip video realizat în cadrul unei campanii lansate de partidul pe care îl conduce: ”În primăvara aceasta sărbătorește românește”.

Fostul premier, Ludovic Orban, liderul formațiunii politice Forța Dreptei, a transmis, la rândul său, gânduri bune urmăritorilor săi: ”De când iarna pare că s-a mutat pe alte meleaguri parcă nici primăvara nu mai îmi răvășește simțurile ca altădată… Totuși, viața freamătă în străfunduri și va exploda curând.

ADVERTISEMENT

Și mă voi bucura de fiecare mugur care se deschide într-o frunză, de fiecare boboc care se va metamorfoza în floare, de fiecare parfum unic care se va răspândi în aer, de fiecare cuib nou de pasăre, de fiecare fir de iarbă care se trezește din somnul iernii pentru a se ridica verde spre cer, de tot frumosul scos la lumină de primăvară. Ceea ce vă doresc și vouă”.

Mesaje au transmis și foștii colegi de partid George Simion și Diana Șoșoacă. Liderul AUR și-a însoțit urările de mesajul: ”Începem curățenia de primăvară!”, în vreme ce președinta SOS România a dedicat urările ”celor mai activi fani”.

ADVERTISEMENT

Urări au transmis și primarul general al Capitalei, dar și principalii săi contracandidați, Gabriela Firea și Cristian Popescu Piedone. ”Mi-a făcut plăcere să ofer astăzi câte o floare și un mărțișor colegelor din Consiliul General, precum și tuturor doamnelor și domnișoarelor prezente la ședință. O primăvară frumoasă tuturor femeilor!”, a scris Nicușor Dan.

”O primăvară frumoasă, cu speranță şi iubire!”, le-a urat Gabriela Firea susținătorilor săi. Fostul ministru al familiei ăși dorește să revină în fotoliul de la Primăria Municipiului București.

ADVERTISEMENT

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a fost mai criptic în mesajul transmis în prima zi de primăvară calendaristică. Liderul PUSL a postat o imagine cu o pisică neagră, însoțită de mesajul ”Nu vă fie frică, am și eu pentru ‘ei’ câte o pisică”.

ADVERTISEMENT