News

Polițist din București, lovit și târât de o mașină care a trecut pe roșu. Care e starea agentului

26.05.2020 | 14:28
Politist din Bucuresti lovit si tarat de o masina care a trecut pe rosu Care e starea agentului
ADVERTISEMENT

Un polițist din București a fost lovit și târât metri buni pe carosabil de o mașină care a trecut pe roșu. Incidentul s-a petrecut într-o zonă circulată a Capitalei.

Polițist din București, lovit și târât de o mașină care a trecut pe roșu. Care e starea agentului

Traficul din Capitală a oferit imagini desprinse parcă dintr-un film de acțiune. Un agent al Poliției Locale a fost acroșat de o mașină care a pătruns pe culoarea roșie a semaforului într-o intersecție din zona Pipera.

ADVERTISEMENT

De pe urma acestui contact, agentul a fost târât de mașină câțiva metri. Din fericire, viața acestuia nu a fost pusă în pericol niciun moment.

Șoferul vinovat care se afla la volanul mașinii care a traversat pe culoarea interzisă a semaforului a fugit de la fața locului, deși un alt șofer, martor la incident, a încercat să-l oprească, anunță Digi24.

ADVERTISEMENT

Agentul se afla în zona șoselei Pipera, într-o intersecție cunoscută ca ”nod” al Capitalei. Locul este unul care, fără activitatea de fluidizare a poliţiştilor, se poate transforma în zonă de ambuteiaj.

Agentul de poliție a scăpat fără răni grave

După acordarea primelor îngrijiri medicale, agentul de circulație al Direcției Generale a Poliției Locale din Municipiul București a fost transportat la spitalul Elias.

ADVERTISEMENT

În prezent se află în afara oricărui pericol, iar specialiștii Poliției Naționale, care l-au identificat, deja, pe agresor, continuă cercetările.

“Am văzut cum un șofer al unei dubiţe intră în intersecție pe culoarea roşie. Am apucat să-i fac semn, dar nu a oprit. M-a trântit și m-a târât câțiva metri”, povesteşte polițistul local.

ADVERTISEMENT

Conform sursei citate anterior, acesta își mai amintește că, după ce a fost lovit, șoferul autovehiculului a reușit să plece de la locul accidentului, deși un alt conducător auto, martor al incidentului, a încercat să-l blocheze pe agresor în trafic.

ADVERTISEMENT