News

Polițiști acuzați că ar fi bătut o femeie care nu avea mască de protecție. Ar fi lăsat-o inconștientă pe stradă. Video

13.05.2021 | 09:37
Politisti acuzati ca ar fi batut o femeie care nu avea masca de protectie Ar fi lasato inconstienta pe strada Video
ADVERTISEMENT

Mai mulți polițiști  din județul Arad sunt acuzați că a bătut o femeie pe stradă, din cauză că aceasta nu avea mască de protecție. În urma loviturilor, femeia a leșinat și a fost abandonată în stare de inconștiență.

O femeie în vârstă de 50 de ani ar fi fost bătută de mai mulți oameni ai legii, în localitatea Buteni din județul Arad. Victima a fost lăsată în stare de inconștiență în plină stradă, căci ea a leșinat în urma atacului.

ADVERTISEMENT

Motivul acestui atac ar fi faptul că femeia nu purta mască de protecție, iar vinovați ar fi niște polițiști, care au agresat-o pe aceasta fiindcă încălca legea.

Femeie bătută în plină stradă de polițiști

La fața locului au sosit polițiștii din orașul Sebiș, care au solicitat și intervenția SMURD, pentru că starea de sănătate a femeii era una degradată. Ulterior, victima a fost transportată la Spitalul din Ineu.

ADVERTISEMENT

Aceasta a primit acolo îngrijiri medicale, dar apoi a plecat pe propria răspundere din unitatea medicală.

”Poliţiştii oraşului Sebiş au fost sesizaţi prin 112 despre faptul că, pe raza localităţii Buteni, o femeie ar fi fost agresată de poliţişti.

ADVERTISEMENT

La faţa locului a fost solicitat un echipaj SMURD, care a preluat o femeie de 50 de ani, aceasta fiind transportată la spitalul orăşenesc Ineu în vederea acordării de îngrijiri medicale”, au transmis cei de la Inspectoratul de Poliție Județean Arad.

Cercetări pentru a stabilit cine a bătut-o pe femeie

Deocamdată, nu a fost înregistrată nicio plângere referitoare la acest incident din comuna Buteni din județul Arad, pentru că femeia, cel mai probabil, nu a dorit acest lucru.

ADVERTISEMENT

Cercetările în acest caz sunt în toi, pentru a se stabili cine se face vinovat de lovirea femeii de 50 de ani. Primele informații obținute de polițiștii de la fața locului arată că agresorii ar fi chiar niște oameni ai legii.

Urmează a fi luate măsurile legale care se impun și vor fi audiate persoanele de interes din acest caz.

”În continuare se vor efectua cercetări în vederea stabilirii stării de fapt, audierii persoanelor în cauză şi luarea măsurilor legale care se impun. Până la această oră nu a fost depusă nicio plângere”, a transmis IPJ Arad în noaptea de miercuri spre joi.

ADVERTISEMENT