Sport

Portarii au „îngropat-o” pe Sporting cu Marseille! Cartonaș roșu și goluri de cascadorii râsului luate de goalkeeperii lusitanilor. Video

Adan, portarul lui Sporting, a avut o seară de coșmar împotriva lui Marseille, rezistând doar 23 de minute pe teren după ce a făcut henț în afara careului.
04.10.2022 | 20:50
Portarii au ingropato pe Sporting cu Marseille Cartonas rosu si goluri de cascadorii rasului luate de goalkeeperii lusitanilor Video
Seară de coșmar pentru portarul lui Sporting la meciul cu Marseille. Sursă foto: goal.com
ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, ambele goluri marcate de Marseille au venit în urma gafelor sale, iar toate momentele nefaste ale portarului portughezilor au venit într-un interval de 23 de minute.

Seară de coșmar pentru portarul lui Sporting la meciul cu Marseille

Adan, portarul lui Sporting a avut 23 de minute de coșmar la meciul cu Marseille, deși portughezii începuseră perfect partida, Trincao deschizând scorul la doar 52 de secunde de la startul meciului.

ADVERTISEMENT

Prima gafă a lui Adan a venit în minutul 14, când a vrut să degajeze o minge, însă Alexis Sanchez s-a îndreptat spre el și a sărit în momentul degajării, mingea lovind-ul pe starul lui OM, care a intrat în poartă.

Trei minute mai târziu, Adan a degajat greșit o minge, care a ajuns direct la Guendouzi, acesta i-a pasat lui Jonathan Clauss, care nu a stat mult pe gânduri și i-a centrat lui Amine Harit, care a făcut 2-1 cu o lovitură perfectă de cap.

ADVERTISEMENT

„Chinul” lui Adan s-a terminat în minutul 23, când a ieșit aiurea din careu, respingând o minge cu mână, moment în care arbitrul i-a acordat direct cartonașul roșu.

Totuși, ghinionul a continuat pentru Sporting, Franco Israel, portarul care l-a înlocuit pe Adan a ieșit greșit la un corner, iar Leandro Balerdi a trimis lejer cu capul în poartă, fiind de altfel și primul său gol din carieră în Champions League.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO CU FAZELE

  • 35 de ani are Adan
  • 2.500.000 de euro este cota de piață a lui Adan, conform transfermarkt.com

Meciul a început cu 20 de minute întârziere

Partida dintre Marseille și Sporting a început cu 20 de minute mai târziu față de cum fusese programată, după ce portughezii au întârziat din cauza traficului.

Pe lângă cele 20 de minute întârziere, partida a mai avut și un minut de reculegere în memoria victimelor de la meciul din Indonezia, unul dintre cele mai oribile momente petrecute în istoria fotbalului.

ADVERTISEMENT

„E incredibil așa ceva. E Champions League. De ce ați mai stat 10 minute degeaba?”, a spus Igor Tudor, antrenorul lui OM, când a văzut staff-ul lui Sporting.

ADVERTISEMENT
Tags: