Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Porumboiu îl distruge pe Radu Petrescu după Petrolul – FCSB 2-2: “E roșu aprins! Pentru el n-a fost fault”

Adrian Porumboiu l-a criticat vehement la FANATIK SUPERLIGA pe arbitrul Radu Petrescu pentru faza în caza Joyksim Dawa îl faultează dur pe Sergiu Hanca în Petrolul - FCSB 2-2.
29.10.2023 | 12:15
Porumboiu il distruge pe Radu Petrescu dupa Petrolul  FCSB 22 E rosu aprins Pentru el na fost fault
Adrian Porumboiu l-a criticat vehement la FANATIK SUPERLIGA pe arbitrul Radu Petrescu pentru faza în caza Joyksim Dawa îl faultează dur pe Sergiu Hanca în Petrolul - FCSB 2-2. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vivi Răchită a vorbit și el la FANATIK SUPERLIGA despre acea fază din prima repriză și a anunțat că jucătorul ploieștenilor a suferit o entorsă de gradul 2 și s-a ales cu ceva vase de sânge sparte.

Radu Petrescu, pus la zid de Adrian Porumboiu după Petrolul – FCSB 2-2

Intrat prin telefon la cea mai nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, Adrian Porumboiu l-a distrus pe Radu Petrescu pentru faza din meciul Petrolul – FCSB 2-2 în care inițial nu a dat fault la intrarea lui Joyksim Dawa asupra lui Sergiu Hanca, deși ar fi trebuit să-l elimine pe fundașul ”roș-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

”Penalty-ul din ultimul minut nu comportă niciun fel de comentariu, dacă nu-l dădea era altceva. Eu altceva sunt surprins și dezamăgit. Ești arbitru FIFA și să nu dai fault acolo (n.r. – la intrarea lui Dawa asupra lui Hanca).

Un arbitru care a fost delegat la un nivel extraordinar de Liga Campionilor și să nu fluiere fault. El nu a fluierat în faza aceea că e fault. Mai roșu ca ăsta nu poate să existe, atâta violență, brutalitate… E greu că a lovit mingea, dar cu piciorul din spate l-a secerat pe ăla, ce o avea Hanca…

ADVERTISEMENT

E inacceptabil cum să nu fluiere, lasă cartonașul, a dat galben după aia că s-a consultat cu cine s-a consultat, dar n-a fluierat fault, pentru el nu a fost fault. Vin din altă lumea. De aici orice fel de comentariu e…”, a declarat Porumboiu.

Comparație cu intrarea lui Onea la Florinel Coman

Fostul mare arbitru este de părere că Radu Petrescu nici nu ar fi trebuit să stea pe gânduri și să-i acorde cartonaș roșu lui Dawa, considerând că intrarea acestuia este mult mai dură și decât cea făcută de Răzvan Onea asupra lui Florinel Coman într-un Rapid – FCSB desfășurat sezonul precedent.

ADVERTISEMENT

”Galbenul l-a dat târziu, el n-a fluierat fault. Faultul l-a dat asistentul, bravo lui. Dar nu i-a mai spus și ce decizie să ia că era prea mult implicat. Din momentul în care am văzut că nu a dat roșu, am schimbat, m-am dus pe film. El a fluierat faultul la semnalizarea asistentului.

La acea grozăvie de atac el a lăsat jocul să continue. Nu pot să cred treaba asta. S-a făcut atâta scandal când a fost Rapid cu FCSB cu atacul lui Onea la Coman. Acolo a fost mizilic pe lângă ăsta. Și atunci s-a făcut un scandal și eu am spus roșu fără niciun fel de treabă, dar aici este roșu aprins”, a spus Adrian Porumboiu, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30, FANATIK SUPERLIGA se vede în direct și în exclusiv pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Porumboiu mătură pe jos cu Radu Petrescu

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 2,00 este cota pentru "nu marchează ambele echipe și sub 2,5 goluri” la meciul Oţelul - FCSB