Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Porumboiu, pro-România și anti-Prunea: “Stai în casă! Mingea aia nu avea mânere”

Adrian Porumboiu a vorbit despre modul cum ar trebui susținută echipa națională a României. Fostul patron de la Vaslui a dat l-a dat pe Prunea ca exemplu negativ.
12.09.2023 | 13:00
Porumboiu proRomania si antiPrunea Stai in casa Mingea aia nu avea manere
Florin Porumboiu a vorbit cum România ar trebui să fie mai susținută. Fostul patron de la Vaslui a dat l-a dat pe Prunea ca exemplu negativ, cu privire la încurajarea echipei naționale.
ADVERTISEMENT

România joacă cu Kosovo marți, 12 septembrie, de la ora 21:45, pe Arena Națională. Echipa națională are nevoie de mai multă susținere, atât de la suporteri și mai ales, de la fostele legende ale “tricolorului”. Adrian Porumboiu a vorbit despre cum România trebuie sprijinită la meciul cu kosovarii și l-a dat pe Florin Prunea ca anti-exemplu legat de acest lucru.

Adrian Porumboiu, mesaj pentru România

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Porumboiu s-a arătat pro-România. Fostul patron de la FC Vasului a vorbit despre cum echipa națională a lui Edi Iordănescu ar trebui să aibă parte de mai multă susținere atât din partea suporterilor la meciul cu Kosovo.

ADVERTISEMENT

“Cred că mesajul acesta trebuie făcut public. Orice mare fotbalist care a jucat și a făcut carieră pentru naționala României, ar trebui să fie înțelegător. Și ei au trecut la momentele respective prin aceleași situații.

Când nu le ieșea absolut totul, dar au avut rezultate. Mă rog, rezultatele au fost încununate și de succes prin faptul că au avut o continuitate. Dar la început s-au împiedicat și ei și au fost meciuri pe care nu le-au câștigat și poate trebuiau câștigate. 

ADVERTISEMENT

Vreau o înțelegere obiectivă, că nu are sens să promovăm așa cu ardoare un negativism ca acesta care până la urmă se transformă într-o realitate crudă. Mulți dintre jucători nu au experiență, nu sunt la echipe mari, încearcă acum să dea din aripi, ca să prindă contracte și să joace.

E de admirat, iar pe mine m-a surprins plăcut, atitudinea lor că au dorit, că vor să câștige și sunt montați pentru treaba aceasta. Că nu au avut anumite realizări pe care nu le-am dorit noi este altceva. Trebuie să luăm partea bună.”, a declarat Adrian Porumboiu.

ADVERTISEMENT

Florin Prunea, dat ca anti-exemplu

Adrian Porumboiu a mai vorbit și despre cum fostele legende ale României ar trebui să susțină echipa națională. Fostul finanțator de la FC Vaslui l-a dat ca exemplu negativ pe Florin Prunea, fostul portar al naționalei. Porumboiu l-a taxat pe Prunea pentru declarațiile făcute legat de “tricolori”. Fostul patron a adus aminte de gafa lui Prunea din 94.

“Nu înțeleg aceste supărări. Mi-a venit în minte și un exemplu. L-am văzut pe Prunea că el nu mai poate să iasă pe stradă, pentru că îl întreabă lumea de cum joacă naționala. Băi, Florine, stai domne’ liniștit că nu te întreabă nimeni și nu te ceartă nimeni de treaba asta. De aia mingea aia care i-a scăpat în 94 nu se mai pune, pentru că era mingea prea rotundă și nu avea mânere.”, a mai spus fostul patron de la FC Vaslui.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Porumboiu, despre România, Becali și Prunea

ADVERTISEMENT