Fotbal intern

Fanii englezi, încântați de posibilul transfer al lui Florinel Coman la Palace. “Are tehnica lui Cristiano Ronaldo!”

11.08.2020 | 11:51
Fanii englezi incantati de posibilul transfer al lui Florinel Coman la Palace Are tehnica lui Cristiano Ronaldo
ADVERTISEMENT

Gigi Becali ar putea da o mare lovitură de mercato în această vară dacă va reuşi să vândă una dintre vedetele din lot, Florinel Coman sau Dennis Man. Ambii jucători sunt cotaţi de patronul FCSB la sume între 10 şi 15 milioane de euro.

FANATIK.RO a scris în exclusivitate despre faptul că Ioan Becali s-ar afla în Anglia, special pentru a trata transferul lui Florinel Coman la echipa londoneză Crystal Palace, transfer care s-ar putea realiza în cazul în care de la gruparea engleză va pleca în această vară starul Wilfried Zaha la Arsenal, pentru care se cer în jur de 80 de milioane euro.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman ar putea face acest salt uriaş în carieră numai dacă va pleca Zaha. Pentru că din banii primiţi de la Arsenal ar urma ca Palace să facă două sau trei achiziţii, scopul fiind, ca în fiecare sezon, menţinerea fără griji în Premier League.

Suporterii lui Crystal Palace abia îl aşteaptă pe Florinel Coman

Presa din Marea Britanie a preluat această informaţie, care în acest fel a ajuns şi în faţa ochilor suporterilor lui Crystal Palace. Aceştia sunt foarte încântaţi de perspectiva sosirii lui Florinel Coman, pe care îl descriu numai în cuvinte laudative.

ADVERTISEMENT

Marea majoritate a fanilor lui Palace au umplut conturile de Twitter cu informaţii despre Florinel Coman, considerând că ar fi o mare achiziţie pentru echipa lor.

Golul 4 cu Anglia postat drept exemplu al valorii românului

”Florinel Coman nu ar fi chiar un înlocuitor pentru Zaha și, probabil, va avea nevoie de timp pentru adaptare, dar este foarte tehnic, chiar m-a impresionat”, a transmis unul dintre suporterii lui Crystal Palace.

ADVERTISEMENT

Un alt suporter s-a gândit să îl prezinte pe Florinel Coman într-un alt mod, postând clipul cu al doilea său gol, golul patru, din meciul de la CE Under 21 de vara trecută, când România a învins Anglia cu 4-2. ”Doamnelor și domnilor, acesta este Florinel Coman!”.

Comparat cu starul lui Juventus

Însă cea mai frumoasă apreciere a venit din partea celui care l-a comparat pe atacantul FCSB cu unul dintre cei mai mari jucători din lume din ultimii 25 de ani, Cristiano Ronaldo.  ”Tocmai am văzut imagini cu Florinel Coman. Băiatul acesta are tehnica lui Cristiano Ronaldo”.

ADVERTISEMENT

Crystal Palace ar fi dispusă să ofere pentru a-şi asigura serviciile lui Florinel Coman suma de 13,5 milioane euro, dar deocamdată nu se pot purta negocieri până nu se va şti cu exactitate ce se va întâmpla cu Wilfried Zaha.

 

ADVERTISEMENT