Fotbal international

Povestea emoționantă a unui fan de 83 de ani al Argentinei. A văzut meciurile de la Cupa Mondială pe un scaun pliant în fața magazinului de televizoare. Ce surpriză a primit înaintea finalei

Dragostea pentru fotbal în Argentina depășește orice imaginație, iar povestea unui fan în vârstă de 83 de ani este de-a dreptul fascinantă.
17.12.2022 | 23:02
Povestea emotionanta a unui fan de 83 de ani al Argentinei A vazut meciurile de la Cupa Mondiala pe un scaun pliant in fata magazinului de televizoare Ce surpriza a primit inaintea finalei
Dragostea pentru fotbal în Argentina depășește orice imaginație, iar povestea unui fan în vârstă de 83 de ani este de-a dreptul fascinantă. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

”Pumele” se pregătesc de marea finală împotriva Franței și toată țara visează că Lionel Messi va aduce al treilea trofeu din istorie, primul după cel câștigat de generația lui Diego Maradona în 1986.

Un fan al Argentinei are o poveste de necrezut

Da, fotbalul este la putere în Argentina. Iar calificarea naționalei în finala Cupei Mondiale a adus o bucurie de nedescris în toată țara. Dar cu o zi înaintea de marele meci cu Franța a ieșit la iveală povestea incredibilă unui fan în vârstă de 83 de ani.

ADVERTISEMENT

În urmă cu o lună, Carlos Bejar a plecat din Buenos Aires spre Parana pentru a lucra în prăvălia de îmbrăcăminte care a aparținut tatălui său. Plimbându-se prin orașul în care s-a născut, a descoperit că în apropierea locului unde are afacerea există un magazin de electrocasnice cu un televizor gigant în vitrină.

Așa că bărbatul de 83 de ani, care are un televizor mic în magazinul său, dar nu are cablu, a decis să-și ia scaunul pliant și să-l așeze chiar pe trotuar pentru a urmări partida Argentinei cu Australia din optimile de finală, care s-a încheiat cu victoria ”pumelor” cu 2-1.

ADVERTISEMENT

Apoi a venit meciul dificil împotriva Olandei din sferturi și Carlos a urmărit din nou jocul în fereastra magazinului. A suferit, dar la final a fost extrem de fericit. Marți, Argentina a înfruntat Croația în semifinale, iar televizorul din fereastră era deja o obișnuiță pentru el. ”Am trăit calificarea ca și cum aș fi fost pe teren”, a spus bătrânul.

Unde va vedea finala

În timpul semifinalei Carlos Bejar a fost fotografiat în timp ce urmărea întâlnirea din scaunul său pliant, iar poza a fost urcată pe rețelele de socializare și a devenit în scurt timp virală.  Imediat o femeie a scris pe Twitter: ”Hai să-i dăm un televizor” și a etichetat compania de electrocasnice care avea acolo magazinul.

ADVERTISEMENT

Postarea de pe Twitter a strâns peste 60.000 de aprecieri, iar compania de electrocasnice a decis să-i ofere bărbatului un televizor cu o diagonală de 140 de centimetri și cablu, însă acesta a luat o hotărâre uimitoare.

El a dezvăluit că nu-și va schimba locul norocos. ”O să văd acolo finala Cupei Mondiale. Dacă într-o zi băieții din națională vor afla despre existența mea, mi-aș dori să-mi semneze un autograf sau un tricou. Să mergem băieți! Hai că vine Finala!”, a spus Carlos Bejar, conform tn.com.ar.

ADVERTISEMENT

Până acum, fanii “pumelor” au fost cei mai numeroşi şi cei mai pasionali de la acest turneu final, iar acest lucru nu se va schimba nici la finală. Trimisul FANATIK în Qatar a aflat că nu mai puţin de 35.000 de suporteri argentinieni sunt în Doha. Câteva mii au venit doar în ultimele zile, pentru finala Cupei Mondiale, deşi mulţi dintre ei nici măcar nu au bilete.

ADVERTISEMENT
Tags: