Life

Povestea impresionantă a tinerei care i-a trimis în fiecare zi un SMS tatălui ei decedat. Șoc total după patru ani de zile

Tânăra care i-a trimis mesaje tatălui ei decedat timp de patru ani. Povestea sa este una impresionantă. Cine i-a răspuns ?
22.04.2023 | 16:04
Povestea impresionanta a tinerei care ia trimis in fiecare zi un SMS tatalui ei decedat Soc total dupa patru ani de zile
Povestea tinerei a devenit virală. Sursa foto: New York Post
ADVERTISEMENT

O tânără are o poveste de viață de-a dreptul emoționantă. După ce tatăl i-a murit, ea a continuat să-i trimită SMS-uri, în fiecare zi. A făcut asta timp de patru ani, până într-o zi, când i s-a răspuns înapoi. A rămas impresionată când a citit mesajul.

Întâmplare neașteptată pentru o tânără care i-a trimis mesaje tatălui decedat

Chastity Patterson, originară din Newport, Arkansas (SUA), și-a pierdut tatăl într-un teribil accident auto. Momentul a afectat-o profund și a acceptat cu greu decesul. Ca să nu renunțe definitiv la interacțiunea cu părintele ei, Chastity a hotărât să-i trimită zi de zi mesaje bărbatului, în care să-i povestească despre viața sa, greutățile ei și boala din cauza căreia era să moară, cancerul, relatează New York Post.

ADVERTISEMENT

Chastity scria SMS-urile ca într-un jurnal. I-a împărtășit tatălui inclusiv momentul de maximă fericire, când a reușit să învingă cancerul. Într-o zi, când se împlineau patru ani de la trecerea bărbatului în neființă, mare i-a fost uimirea tinerei când i s-a răspuns la ”jurnal”.

Cine i-a răspuns tinerei

Lui Chastity i-a scris înapoi un bărbat, pe nume Brad, și care și-a pierdut fiica tot într-un accident auto. El a mărturisit că a primit toate mesajele, pe parcursul celor patru ani, dar a preferat să nu răspundă, din dorința de a nu răni.

ADVERTISEMENT

Brad și-a exprimat admirația față de Chastity , deoarece, indiferent de dificultățile întâmpinate, le-a învins pe toate și a devenit o femeie puternică. A recunoscut că și-ar fi dorit și ca fiica lui să fi ajuns așa, dacă mai trăia. Brad consideră că chiar fiica a trimis-o în viața sa pe Chastity.

”Îmi pare rău că ai pierdut pe cineva drag, dar te-am ascultat de-a lungul anilor și te-am urmărit cum ai crescut și ai trecut prin mai multe decât oricine. Am vrut să-ți răspund, în timp, dar n-am vrut să te rănesc.

ADVERTISEMENT

Ești o femeie extraordinară și îmi doresc ca fiica mea să fi devenit femeia care ești tu acum, cu ajutorul mesajelor tale din fiecare zi mi-ai amintit că există Dumnezeu și că nu e vina lui că fetița mea s-a dus.

El mi te-a trimis, îngerul meu, știam că ziua asta va veni. Totul va fi bine, în fiecare zi strălucești în lumina Domnului. Îmi pare rău că a trebuit să treci prin asta, dar dacă te face să te simți mai bine, sunt foarte mândru de tine”, i s-a comunicat tinerei.

ADVERTISEMENT

Povestea a devenit virală

Lui Chastity Patterson nu i-a venit să creadă ceea ce i s-a întâmplat. Șocată, a decis ca povestea ei să fie cunoscută de toată lumea, așa că a relatat totul, cu lux de amănunte, pe contul de facebook. Postarea a devenit virală, după ce a fost distribuită de peste 260 de mii de oameni.

ADVERTISEMENT