Life

Povestea profesoarei de la o școală catolică, devenită vedetă de filme pentru adulți: ”Știu că Dumnezeu e mândru de mine”

Noua revelație a producțiilor pentru adulți se numește Courtney Tillia, o americancă în vârstă de 36 de ani. Înainte să intre în această industrie, ea a lucrat ca profesoară
16.07.2023 | 17:56
Povestea profesoarei de la o scoala catolica devenita vedeta de filme pentru adulti Stiu ca Dumnezeu e mandru de mine
Coutney Tillia a renunțat la școala catolică și s-a dedicat unei cariere în industria pentru adulți / Foto: Facebook Courtney Tillia
ADVERTISEMENT

Model și actriță pentru adulți, Courtney susține că l-a păstrat pe Dumnezeu în inimă și că acesta este, cu siguranță, ”foarte mândru” de munca pe care o prestează. În tinerețe, Tillia a lucrat ca profesoară la o școală catolică.

Courtney Tillia: ”Munca mea este sacră și sfântă”

„Știu că Dumnezeu este foarte mândru de mine și de munca pe care o fac ca star pentru adulți. Lucrul uimitor este că l-am găsit pe Dumnezeu în toate locurile în care religia mi-a spus să nu mă uit. În plăcere, în munca sexuală și, mai ales, în mine însămi.

ADVERTISEMENT

Munca mea ca star pentru adulți este sacră și sfântă și aduce vindecare pentru atât de mulți din întreaga lume Ajut la vindecarea percepțiilor care nu sunt iubitoare sau utile, așa cum a făcut Iisus”, a mărturisit Courtney Tillia.

Actrița pentru adulți, dezvăluiri din sânul bisericii: ”Pastorii îmi făceau avansuri”

Starul pentru adulți a crescut într-o familie creștină și spune că a frecventat biserica încă de mică. Totuși, ea susține că a găsit, printre slujitorii bisericii, oameni mai corupți moral decât cei din industria pentru adulți.

ADVERTISEMENT

Courtney a dezvăluit că a fost atrasă din copilărie de alte femei și că a avut relații clandestine cu doamne căsătorite, care frecventau biserica în fiecare duminică.

„Dar biserica m-a învățat să mă tem de Dumnezeu, că El mă judecă mereu, că aș fi păcătuit dacă îmi onoram atracția față de alte fete. Am continuat să merg la biserică până când am devenit o tânără adultă.

ADVERTISEMENT

La mai multe biserici diferite la care am participat, au existat avansuri nepotrivite din partea pastorilor față de alți membri ai bisericii și chiar relații secrete cu femei căsătorite.

A fost șocant pentru mine cât de ipocrit era totul. Am încetat să mai merg complet. Nu am mai vrut să fiu asociată cu o comunitate care rușina și judeca oamenii, în timp ce le făcea rău membrilor lor”, a dezvăluit Courtney Tillia, potrivit Știrilor Pro TV.

ADVERTISEMENT

Astăzi, Courtney este unul dintre modelele de mare succes din industria pentru adulți și nu se teme că va mai fi judecată. Din contră, ea lipsește, duminica, de la biserică, atunci când are de filmat o scenă fierbinte și nu se mai teme că Dumnezeu o va pedepsi, așa cum a fost învățată de mică.

ADVERTISEMENT
Tags: