Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Amintiri despre duelul istoric Răchită – Florentin Petre. „Se ascundea după fanion ca să mă dribleze”

Vivi Răchită și Florentin Petre au rememorat duelurile istorice dintre ei pe vremea când erau în activitate. Foștii jucători s-au întâlnit în câteva rânduri în meciurile din primul eșalon.
17.01.2024 | 12:12
Amintiri despre duelul istoric Rachita  Florentin Petre Se ascundea dupa fanion ca sa ma dribleze
Vivi Răchită și Florentin Petre povestit duelul istoric dintre cei doi. Foștii jucători s-au întâlnit în câteva rânduri în meciurile din primul eșalon.
ADVERTISEMENT

În cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, invitații au vorbit despre înălțimea lui Florentin Petre, fostul mare jucător al lui Dinamo. Alături Vivi Răchită, acesta a povestit câteva dintre duelurile istorice pe care le-au avut în primul eșalon.

Povestea unui duel istoric Răchită – Florentin Petre

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Florentin Petre a mărturisit un detaliu amuzant despre înălțimea sa: „Când am debutat în Liga 1 și nu mă cunoștea lumea, pentru toate fetele aveam undeva la 1,73 – 1,74. După aia am scăzut undeva la 1,67 – 1,68”.

ADVERTISEMENT

În urma discuției, Vivi Răchită a povestit cum decurgeau duelurile dintre ei când se întâlneau în meci direct: „Păi nu am avut și eu dueluri cu el? Se ascundea după fanion, era cât el, și mă dribla. Aveam meciuri cu el și nu îmi plăcea. Era pitic așa și nu puteam să îl prind deloc”.

Florentin Petre a discutat despre modul în care juca Răchită și a dezvăluit ce îi spunea fostul fundaș înainte de meciuri: „M-am retras la Brănești în 2011. Vivi juca foarte bine și foarte mult din poziționare. Avea un pas bun, avea o inteligență peste medie.

ADVERTISEMENT

De aceea l-a și plăcut Nea Piți. De aceea a și jucat atâția ani la un nivel foarte înalt. De câte ori mă vedea, de mult ori mă ruga să trec în partea cealaltă să nu vin peste el, că s-ar putea să îi fie greu”.  Vivi Răchită a confirmat spusele fostului jucător de la Dinamo, râzând: „Așa e Piticule, așa e”.

Cine este Steaua: CSA sau FCSB? Florentin Petre a dat verdictul

Marele dinamovist Florentin Petre a purtat multe bătălii cu rivala din Ghencea. Actualul antrenor de la Unirea Ungheni a fost întrebat care este continuatoarea Stelei, CSA sau FCSB, și n-a stat pe gânduri să răspundă.

ADVERTISEMENT

„Părerea mea este că Steaua e cea care joacă în Liga 1, a lui nea Gigi, FCSB. Pentru că e echipa care a avut performanțele pe care le-a avut, duelurile pe care le-au avut în trecut, iar tot ce se întâmplă la Steaua e meritul lui nea Gigi.

Au fost tergiversările din trecut. Părerea mea e că Steaua e FCSB din Liga 1. Cu toate că au făcut un stadion extraordinar de frumos acolo, condițiile sunt extraordinare.

ADVERTISEMENT

Cu siguranță vor mai fi dueluri între FCSB și CSA. Dar, eu țin foarte bine minte că atunci când nea Gigi a preluat echipa, se numea Steaua”, a declarat Florentin Petre, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT