Sport

România – Elveția, cu aproximativ 50.000 de spectatori pe Arena Națională. Numărul oficial de fani prezenți la meci. Foto

Meciul România - Elveția a stârnit un uriaș interes în rândul fanilor, iar recordul de asistență de pe Arena Națională ar putea fi doborât.
21.11.2023 | 23:22
România - Elveția, cu aproximativ 50.000 de spectatori pe Arena Națională. Ultrașii au aprins torțe! Ce mesaj a afișat „Uniți Sub Tricolor”. Foto: Fanatik
ADVERTISEMENT
21-11-2023
21:26

Câți fani au fost pe stadion la România - Elveția

Peste 50.000 de spectatori au văzut pe viu ultimul meci al României din preliminariile lui Euro 2024.

Mai exact, 50.224 de oameni s-au aflat în tribunele Arenei Naționale la partida cu Elveția.

21-11-2023
20:20

Torțe în tribune la România - Elveția. Mesajul „Uniți Sub Tricolor”

Fanii români nu s-au putut abține și au aprins torțe în startul meciului dintre România și Elveția.

Gruparea „Uniți Sub Tricolor” a afișat și un mesaj în tribunele Arenei Naționale. „Dragi spectatori, stadionul trebuie umplut indiferent de aniversare, nu doar la meciuri de gală și când e de sărbătorit vreo calificare”.

21-11-2023
19:28

„Uniți Sub Tricolor”, în tribune la România - Elveția

La ultima partidă a „tricolorilor” din aceste preliminarii se află în tribune și controversata grupare „Uniți Sub Tricolor”, care nu a vrut să susțină România la partida cu Israel de la Felcsut.

21-11-2023
19:07

Românii încep să umple Național Arena

Fanii români, care vor fi aproximativ 50.000 în această seară pe Național Arena, au început să ia cu asalt tribunele celui mai mare stadion din țară.

 

Va fi o adevărată sărbătoare pe Arena Națională. Oficialii FRF au pregătit și confetti pentru finalul ultimului meci al campaniei de calificare la Euro 2024, acolo unde se va afla și naționala noastră.

Și Elveția va avea parte de susținere pe Național Arena. Fanii din „Țara Cantoanelor” au venit cu artileria grea și au afișat cât mai multe steaguri.

Cele două naționale și-au asigurat biletele pentru Euro 2024, însă partida are o miză uriașă. Cine câștigă, cu amendamentul că ”tricolorii” au și varianta egalului, va termina grupa pe primul loc și va fi în urna a doua la tragerea la sorți pentru turneul final.

Recordul spectatori pe Arena Națională ar putea fi doborât la România – Elveția

După ce elevii lui Edi Iordănescu au obținut calificarea la un turneu final după o pauză de 8 ani, fanii au dat buzna să-și cumpere bilete pentru partida România – Elveția. Există posibilitatea să se stabilească un nou record de spectatori de pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după ce tichetele pentru ultimul joc din preliminariile Euro 2024 au fost puse în vânzare s-a anunțat că acestea au fost vândute în totalitate. Astfel că pe cel mai mare stadion al țării vor fi peste 50.000 de spectatori.

Este totuși destul de greu de stabilit un record de afluență, ținând cont că organizatorii vor trebui să lase o zonă liberă ca tampon pentru cei 289 de fani ai reprezentativei Elveției care au venit pentru această întâlnire.

ADVERTISEMENT

Recordul pe Arena Națională este deținut de partida cu Finlanda din preliminariile Euro 2016, care s-a disputat pe 8 octombrie 2015. La meciul încheiat 1-1, cu golul marcat de Ovidiu Hoban în minutele de prelungire, au asistat 54.364 de spectatori.

Cerere uriașă de bilete

Ultimul meci al formației lui Edi Iordănescu din grupele pentru preliminariile Euro 2024 se joacă cu casa închisă. A fost o cerere record de bilete pentru România – Elveția și vor fi prezenți pe stadion peste 50.000 de oameni.

ADVERTISEMENT

La FANATIK SUPERLIGA, Andrei Vochin a discutat despre această cerere record de bilete pentru jocul de pe Arena Națională. Oficialul FRF susține că astfel de dorință a suporterilor români de a veni să susțină echipa națională nu a existat până acum. El este de părere că “tricolorii” puteau să aducă pentru acest meci și 120.000 de oameni pe stadion.

Andrei Vochin a oferit un sfat pentru suporterii echipei naționale. Analistul este de părere că oamenii trebuie să se obișnuiască să își cumpere bilete din timp. Oficialul FRF susține că cei mai mulți dintre fani au lăsat achiziționarea biletelor pe ultimele zile și de aceea nu au reușit să pună mâna pe vreun tichet.

ADVERTISEMENT

După incidentele de ordin politic petrecute la întâlnirea de pe Arena Națională cu reprezentativa statului Kosovo, acum organizatorii au luat măsuri drastice de securitate pentru a nu mai exista probleme.

ADVERTISEMENT
2,20 este COTA EXCLUSIVĂ CASA PARIURILOR pentru meciul România - Elveția la pronosticul „nu marchează ambele echipe și sub 4,5 goluri”