Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Predai carnetul și te apuci de grădinărit”. Reacția lui Giani Kiriță despre fundașii lui Dinamo la super-bijuteria lui Bauza

După Juan Bauza, Giani Kiriță i-a distrus și el pe fundașii lui Dinamo. Ce a spus „câinele” despre golul de poveste marcat de argentinian.
06.02.2024 | 17:55
Predai carnetul si te apuci de gradinarit Reactia lui Giani Kirita despre fundasii lui Dinamo la superbijuteria lui Bauza
Predai carnetul și te apuci de grădinărit” Reacția lui Giani Kiriță despre fundașii lui Dinamo la super-bijuteria lui Bauza. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Juan Bauza s-a distrat cu apărarea roș-albă în FC U Craiova 1948 – Dinamo 2-1 și a marcat unul dintre cele mai frumoase goluri ale campionatului. Super-bijuteria sud-americanului i-a băgat pe fundașii „câinilor” în gura lui Giani Kiriță.

Giani Kiriță a luat foc după ce Bauza a făcut praf apărarea lui Dinamo

Juan Bauza a avut o nouă prestație de senzație în SuperLiga. Playmakerul argentinian a înscris cu călcâiul în poarta lui Dinamo, după ce a trecut ca prin brânză de apărarea bucureșteană. Faza l-a înnebunit pe Giani Kiriță.

ADVERTISEMENT

„Toată linia de fund a lui Dinamo, ridici mâna, predai carnetul și pleci acasă. Toți 3 fundașii centrali. Ridici mâna și te lași. Aduci 3 tineri. Avem, găsim noi p-acolo pe la Dinamo, mai bine să joace ăia”, a reacționat Giani Kiriță, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, emisiune care se vede LIVE pe FANATIK.ro, luni, marți, vineri, de la ora 10:30.

Dinamo este cea mai slabă echipa din SuperLiga la toate capitolele. Pe lângă faptul că e ultima, echipa lui Zeljko Kopic are cea mai proastă apărare și cel mai slab atac, 15 goluri marcate și 36 încasate.

ADVERTISEMENT

„Mai bine te apuci de grădinărit. Plantezi. Nu te mai faci de râs”, a transmis și Horia Ivanovici. „Dar Ricci Grigore? E acolo. Era speranța lui Dinamo. Nu e crescut la Dinamo?”, s-a întrebat Vivi Răchită.

„Hai, mă, terminați. Noi am crescut la Dinamo cu antrenori care au fost legende, care ne-au transmis spiritul lui Dinamo. Copiii ăștia nu au de unde să învețe spiritul și răutatea asta. Ăștia de acum sunt câini fără dinți, că m-am și săturat de glumele astea”, a adăugat Giani Kiriță.

ADVERTISEMENT

Giani Kiriță a încercat să își imagineze ce s-ar fi întâmplat dacă Juan Bauza ar fi încercat să marcheze cu călcâiul pe vremea când el juca la Dinamo.„E greu să văd filmul ăsta, serios. Doamne ferește! N-avea cum să dea în viața lui golul ăsta”, a conchis fostul căpitan dinamovist.

Critici și pentru Kopic: „Trezește-te!”

Nu doar fundașii au intrat în gura lui Giani Kiriță. Expertul FANATIK SUPERLIGA este dezamăgit și de antrenorul lui Dinamo, Zeljko Kopic. „N-am văzut nimic în plus, din contră, am văzut în minus. Faptul că domnul antrenor Kopic cu încăpățânare vrea să joace cu cei 3 fundași centrali tot timpul și tu pierzi și pierzi și pierzi, asta îmi dă foarte mult de gândit.

ADVERTISEMENT

Nu ai cum să pierzi în continuu și tu să nu schimbi sistemul. În condițiile în care tu nu ai fundași centrali. Nu au viteză, nu au tehnică. Nimic! Atunci e o problemă și la tine. Schimbă sistemul. Nu e vina lui Patriche că joacă. E vina antrenorului că îl bagă”.

Giani Kirita L-A DESFIINTAT pe Kopic: “TREZEŞTE-TE” | Nu i-a menajat nici pe jucatorii lui Dinamo

ADVERTISEMENT