Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Premieră mondială! Adrian Mititelu a știut primul 11 al FCSB cu 2 zile înaintea lui Charalambous!

FCU Craiova a învins-o pe FCSB cu 2-0 în cadrul Cupei României. Oltenii au avut un as în mânecă. Au știut "primul 11" chiar de la Gigi Becali.
08.12.2023 | 13:28
Premiera mondiala Adrian Mititelu a stiut primul 11 al FCSB cu 2 zile inaintea lui Charalambous
PREMIERA MONDIALA “Mititelu A STIUT ECHIPA FCSB inaintea lui Charalambous”. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

FCSB a suferit o eliminare surprinzătoare din Cupa României, pierzând cu scorul de 0-2 în fața celor de la FCU Craiova. Echipa condusă de Gigi Becali a ratat șansa de a avansa către sferturile competiției. Bauza și Van Durmen au înscris golurile oltenilor.

FCSB, surclasată de FCU Craiova

“În primul rând, lăsând la o parte că nu au un jupân pe bancă, asta e clar. Ne’a Gigi vrea să facă tot, omul a spus clar, a spus că anul acesta vrea să ia titlul, e clar”, a spus moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

“Lui Mititelu i-a dat echipa cu două zile înainte, dar lui Charalambous cu cât timp i-a dat echipa?”, a întrebat Valeriu Răchită. “Cu două ore înainte”, a fost răspunsul lui Horia Ivanovici, moment în care Valeriu Răchită a replicat: “E istoric, Adrian Mititelu a știut echipa înaintea lui Charalambous”.

FCU Craiova a avut un avantaj tactic înaintea duelului cu FCSB din Cupă. Formația lui Adrian Mititelu a știut echipa adversă chiar de la patronul Gigi Becali. Finanțatorul bucureștenilor a recunoscut la FANATIK SUPERLIGA faptul că a vrut să le dea o mână de ajutor oltenilor.

ADVERTISEMENT

Oltenii au știut echipa FCSB-ului înaintea lui Charalambous

“Vivi, ce ne-a povestit Gigi Becali este premieră mondială unică. Acesta e titlul, premieră mondială. Patronul echipei adverse a știut echipa înaintea antrenorului formației contra căreia a jucat. E premieră mondială, nu e bine nici să fii așa generos.

La FCSB, este clar o tensiune foarte mare, o să vedeți câteva imagini cu Băluță după meci, să vedeți ce tensiune e”, a punctat Horia Ivanovici. “E cred că Charalambous nici în minutul 15 nu a știut echipa”, a completat Alin Buzărin.

ADVERTISEMENT

În ciuda înfrângerii suferită în Cupă, Gigi Becali este pregătit să întărească serios lotul în pauza competițională. Patronul FCSB-ului a anunțat în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA transferul a trei jucători de top. Unul dintre ei îl va costa pe Becali peste 1 milion de euro.

În ultimele cinci partide, FCSB a înregistrat rezultate mixte, reușind două victorii și suferind trei înfrângeri. Următorul meci al formației lui Becali va fi contra celor de la CFR. Cele două formații se vor întâlni în derby-ul etapei cu numărul 19.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în fiecare luni, marți și vineri pe FANATIK.RO. Emisiunea este live de la 10:30 și se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Mititelu a stiut echipa inaintea lui Charalambous

ADVERTISEMENT