Sport

Premieră pentru Netflix: va transmite live meciul de box dintre Mike Tyson și youtuber-ul Jake Paul!

Celebrul Mike Tyson va lupta cu youtouber-ul Jake Paul într-un show de box transmis de Netflix.
07.03.2024 | 21:19
Premiera pentru Netflix va transmite live meciul de box dintre Mike Tyson si youtuberul Jake Paul
Mike Tyson este aproape de un nou meci în box
ADVERTISEMENT

Jake Paul a crescut ca și faimă sportivă atunci când l-a învins pe fostul jucător NBA Nate Robinson în deschiderea meciului de box al lui Mike Tyson cu Roy Jones Jr. în 2020.

Lupta Mike Tyson – Jake Paul va fi transmisă în direct pe Netflix

Acum, Paul, YouTuber-ul devenit boxeur, și Tyson, fostul campion la box la categoria grea, se vor întâlni din nou, ca oponenți în ceea ce va fi cel mai medatizat spectacol de până acum al fenomenului de box între vedete.

ADVERTISEMENT

Tyson îl va înfrunta pe Paul într-un meci de box pe 20 iulie pe stadionul AT&T din Arlington, Texas, în evenimentul principal al unui show care va fi difuzat pe Netflix, au declarat oficialii pentru ESPN. Va fi prima incursiune a companiei de streaming în sporturile de luptă și al treilea eveniment sportiv live în general.

Paul’s Most Valuable Promotions (MVP) a încheiat un acord cu Netflix pentru un show de box pe 1 noiembrie trecut, conform cofondatorului MVP Nakisa Bidarian.

ADVERTISEMENT

„Jake Paul vs Mike Tyson este un meci de vis o dată în viață și anticipez că va fi cel mai urmărit eveniment de box din istoria boxului modern”, a spus Bidarian într-un comunicat.

Nu este clar cum Departamentul de Licențiere și Reglementare din Texas, care sancționează și reglementează sporturile de luptă în stat, va aborda ceea ce va fi cu siguranță un meci care atrage multe critici și atenție. Încă nu se știe dacă va fi clasificată ca o luptă pro sau o exhibiție.

ADVERTISEMENT

Tyson este unul dintre cei mai mari, și cei mai de temut boxeri la categoria grea care au trăit vreodată. Dar va avea 58 de ani la momentul luptei. Paul, la 27 de ani, este cu trei decenii mai mic. Acesta din urmă l-a provocat pe Tyson de anul trecut

Tyson era într-o formă bună când s-a luptat cu Jones la egalitate într-un meci de box, pe 28 noiembrie 2020, și a arătat bine la antrenamentul viralizat pe rețelele sociale. Tyson nu a mai avut o luptă profesională din 2005 și a fost oprit în două rânduri înainte de a se retrage. Boxerul născut în New York City a fost campion incontestabil la categoria grea din 1987 până în 1990.

ADVERTISEMENT

Mike Tyson a câștigat enorm din box dar a și cheltuit peste 400 de milioane de dolari.