Fotbal international

Presa din Belgia dezvăluie că Rangers trebuie să plătească mai mult de 5 milioane de euro pentru Ianis Hagi

19.03.2020 | 19:56
Presa din Belgia dezvaluie ca Rangers trebuie sa plateasca mai mult de 5 milioane de euro pentru Ianis Hagi
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi a impresionat în tricoul lui Rangers, iar scoțienii sunt hotărâți să îl transfere definitiv pe mijlocașul român, însă presa din Belgia a dezvăluit că scoțienii trebuie să achite mai mult de 5.000.000 de euro.

Rangers trebuie să plătească mai mult de 5.000.000 de euro pentru Ianis Hagi

Ianis Hagi a impresionat la Rangers, iar conducerea formației pregătite de Steven Gerrard este hotărâtă să îl transfere definitiv, dar presa din Belgia anunță că scoțienii trebuie să achite mai mult de 5.000.000 de euro, cât este cota mijlocașului român.

ADVERTISEMENT

„Ianis Hagi a avut un start excelent la Rangers și a devenit rapid unul dintre favoriții fanilor. Scoțienii au de plătit o clauză de ‘doar’ 6.5 milioane de euro pentru el, deci șansele ca el să revină la Genk sunt foarte mici”, notează belgienii.

Ianis Hagi, pe lista lui Lazio

Ianis Hagi a intrat în atenția lui Lazio, formație pregătită de Simone Inzaghi, iar italienii de la „La Lazio Siamo Noi” scriu că mijlocașul român își dorește să joace într-un cmpionat mai puternic:

ADVERTISEMENT

„Ianis Hagi a fost propus la Lazio. El joacă la Rangers, unde este împrumutat de la Genk. Scoţienii îl pot cumpăra, dar românul vrea să joace într-un campionat mai puternic”.

Italienii i-au făcut deja o „fișă” lui Ianis Hagi, pe care îl descriu fiind tehnic și imprevizibil: Costă 5-6 milioane de euro transferul său. Ianis este un jucător tehnic, imprevizibil în duelurile unu la unu, ştie cum să lovească foarte bine de pe loc”.

ADVERTISEMENT

„Este total diferit de Giroud (n.r. – alt jucător urmărit de Lazio). O evaluare atentă este necesară pentru întărirea atacului care a înscris 74 de goluri în acest sezon până acum”, au mai notat italienii.

  • 11 meciuri, 3 goluri și 2 pase de gol are Ianis Hagi pentru Rangers în toate competițiile
  • 5.000.000 de euro este cota de piață a lui Ianis Hagi, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT