Fotbal international

Presa din Belgia, după evoluția lui Ianis: ”Hagi a strălucit! Trebuia să primească mai mult timp la Genk?”

21.02.2020 | 17:26
Presa din Belgia dupa evolutia lui Ianis Hagi a stralucit Trebuia sa primeasca mai mult timp la Genk
ADVERTISEMENT

Evoluția de vis a lui Ianis Hagi din manșa tur a 16-imilor Europa League, Rangers – Braga 3-2, a fost evidențiată și de presa belgiană. Jurnaliștii din țara fostei echipe a lui Ianis, Genk, scot în evidență transformarea jucătorului român la echipa din Scoția și se întreabă dacă nu cumva campioana din Jupiler League a greșit când i-a dat drumul.

Ce scrie presa din Belgia după evoluția lui Ianis cu Braga: ”Hagi a strălucit! Trebuia să primească mai mult timp la Genk?”

În doar cinci meciuri jucate în tricoul celor de la Glasgow Rangers, Ianis Hagi are tot atâtea goluri (3) câte a adunat la Genk în toată prima jumătate a sezonului.

ADVERTISEMENT

Dacă la Genk era mai mult rezervă sau rezervă neutilizată, la Rangers, Steven Gerrard are mare încredere în român și îl trimite titular meci de meci în ultima perioadă.

Cu Sporting Braga, în Europa League, Ianis a început al patrulea meci consecutiv ca titular și nu a dezamăgit: a marcat o ”dublă” și a contribuit decisiv la victoria lui Rangers, scor 3-2.

ADVERTISEMENT

Presa din Belgia a urmărit cu atenție evoluția lui Ianis la noua sa echipă și se întreabă dacă nu cumva cei de la Genk au greșit în privința românului, căruia nu i-au acordat suficient timp.

Sub titlul ”Dezamăgire la Genk, strălucitor în Europa League la Rangers”, site-ul VoetbalBelgie scrie despre transformarea lui Ianis odată cu transferul la Rangers.

ADVERTISEMENT

”Lăsat să plece prea ușor de la Genk, Ianis Hagi se descurcă excelent sub comanda lui Steven Gerrard la Rangers. Are deja un gol și pasă decisivă în campionat, iar joi a impresionant și în Europa League.

Braga a condus cu 2-0 pe Ibrox Park, dar Rangers a revenit cu ajutorul lui Ianis Hagi care a marcat o dublă. Trebuia oare Ianis să primească mai multe minute la Genk”, se întreabă jurnaliștii belgieni.

ADVERTISEMENT

Ianis își demonstrează adevărata valoare la Rangers

Și mai convinși de faptul că Ianis Hagi merita mai multă încredere din partea staff-ului celor de la Genk sunt jurnaliștii de la site-ul Sporza.

În viziunea acestora, Ianis Hagi, fotbalist decisiv în partida Rangers – Braga 3-2 din Europa League, arată în Scoția că este un fotbalist de mare valoare.

”În această iarnă, Ianis Hagi a fost lăsat să plece împrumut la Rangers, acolo unde își demonstrează acum adevărata valoare”, scrie publicația citată.

ADVERTISEMENT