Sport

Presa din Cehia despre decizia lui Gigi Becali de a renunța la Zdenek Ondrasek. ”E cunoscut pentru deciziile nebunești”

Gigi Becali a anunțat că este dispus să renunțe la atacantul Zdenek Ondrasek după ce i-a transferat pe Andrei Dumiter și Ivan Mamut. Presa din Cehia a reacționat imediat.
29.07.2021 | 12:07
Presa din Cehia despre decizia lui Gigi Becali de a renunta la Zdenek Ondrasek E cunoscut pentru deciziile nebunesti
ADVERTISEMENT

Aventura lui Zdenek Ondrasek la FCSB este pe cale să se încheie, așa cu FANATIK a dezvăluit în exclusivitate.

Atacantul de 32 de ani a ajuns la trupa patronată de Gigi Becali în această vară, de la Viktoria Plzen, liber de contract, și a bifat 67 de minute în tricoul roș-albastru.

ADVERTISEMENT

Jurnaliștii din Cehia pun eșecul lui Ondrasek, pe seama excentricității lui Gigi Becali

Finanțatorul vicecampioanei României a anunțat că, odată cu venirea lui Ivan Mamut și Andrei Burlacu, FCSB s-ar putea despărți de Zdenek Ondrasek.

”Am patru atacanți de careu acum și trebuie să văd la cine renunț, cred că-l reziliem pe Ondrasek”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Anunțul omului de afaceri nu i-a surprins întru totul pe jurnaliștii din Cehia. Aceștia i-au făcut și un portret lui Gigi Becali pe care îl numesc ”controversatul proprietar”.

”FCSB este condusă de controversatul proprietar Gigi Becali, care este cunoscut pentru deciziile și controversele sale nebunești. De exemplu, fostul politician, actualul om de afaceri și șeful clubului a cumpărat dintr-un sigur foc trei fundași stânga într-o singură perioadă de transferuri, deși anterior le-a prelungit contractul a doi apărători stânga.

ADVERTISEMENT

Acesta a intervenit de fiecare dată în schimbările efectuate în timpul meciului. De asemenea, l-a umilit pe fostul căpitan al echipei, Mihai Bălașa, care i-a displăcut atât de mult, încât, în cele din urmă, i-a oferit aproximativ 30.000 de euro să se transfere la rivala Universitatea Craiova.

Prin urmare, nu este de mirare că aventura în România a lui Ondrasek s-ar putea încheia chiar înainte de a începe cu adevărat”, notează publicația  sportyzive.cz.

ADVERTISEMENT

Aventura lui Odrasek la FCSB a început cu o săptămână de pauză

FANATIK a anunțat în exclusivitate detaliile transferului lui Zdenek Ondrasek la FCSB, după ce Gigi Becali le-a plătit 120.000 de euro celor de la Viktoria Plzen pentru această mutare.

Aventura atacantului în România a început prost. Imediat după semnarea contractului acesta s-a întors în Cehia pentru că venise la Bucureşti fără niciun bagaj, doar cu hainele de pe el și a ratat pima săptămână de antrenamente.

FANATIK a anunţat în exclusivitate că Gigi Becali a plătit 120.000 de euro pentru transferul lui Zdenek Ondrasek, însă banii nu au ajuns în conturile Viktoriei Plzen din cauză că formaţia cehă avea restanţe salariale în valoare de această sumă faţă de atacantul roș-albaștrilor.

Atacantul de 32 de ani a semnat un contract valabil pe un sezon și are o clauză conform căreia dacă va juca în 70% din minutele actualului campionat, opțiunea de prelungire pe încă un an va fi activată automat.

La FCSB, Zdenek Ondrasek are un salariu lunar de 10.000 de euro, astfel că dacă îşi va duce la bun sfârşit contractul iniţial, atacantul ceh va încasa 120.000 de euro în sezonul 2021/2022.


  • (P) Cota BETANO Șahtior Karagandy – FCSB: 1,87 este cota pentru „total goluri FCSB: peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT