Sport

Presa din Norvegia o vede în continuare favorită pe FCSB în meciul cu Viking: „A fost practic un jaf al fotbalului ce s-a întâmplat la București”

Jurnaliștii norvegieni sunt siguri că FCSB se poate califica în continuare în grupele UEFA Conference League în meciul retur cu Viking și consideră că echipa lor a păcălit fotbalul pe Național Arena.
22.08.2022 | 11:35
Presa din Norvegia o vede in continuare favorita pe FCSB in meciul cu Viking A fost practic un jaf al fotbalului ce sa intamplat la Bucuresti
Viking are nevoie de un rezultat de egalitate pentru a se califica în returul cu FCSB. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FCSB are nevoie de victorie în Norvegia pentru a trimite măcar meciul în prelungiri, iar echipa lui Nicolae Dică l-a pierdut și pe Darius Olaru, suspendat.

Presa din Norvegia, rezervată înainte de Viking – FCSB: „Românii încă mai sunt aproape favoriți pentru calificare”

Cotidianul Dagsavisen a analizat meciul retur dintre Viking și FCSB, însă ziariștii din Scandinavia au emoții mari pentru calificarea în grupe: „Antrenorul Morten Jensen a indicat imediat după meci că românii încă mai sunt aproape favoriți pentru calificare și nu cred că este departe de adevăr”.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, jurnaliștii cred că Viking are totuși un mare avantaj: „Chiar dacă Viking va juca acum pe teren sintetic, ceea ce adversarul probabil urăște intens, echipa are atât de mulți jucători buni care pot exploda în orice moment”.

Unul dintre jucătorii evidențiați a fost noul căpitan al FCSB, revenit ca titular după o accidentare: „Unul dintre ei a fost căpitanul Florinel Coman. Inițial a făcut ravagii cu Viking. I-a învârtit pe cei de la Viking și a ajuns în situații periculoase”.

ADVERTISEMENT

Deși au apreciat strategia de joc a lui Viking, jurnaliștii au criticat dur maniera în care s-au impus pe Național Arena: „Într-un final au reușit să-l blocheze mai mult, dar dacă suntem complet sinceri a fost practic un jaf al fotbalului ce s-a întâmplat la București, în ciuda unui plan de joc bun”.

Dagsavisen nu a uitat nici de ocaziile uriașe al echipei lui Nicolae Dică: „FCSB a trimis de două ori în bară și mult mai multe șanse decât Viking”.

ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu și Helmuth Duckadam, circumspecți în privința șanselor de calificare ale FCSB: „Va fi o mare problemă dacă nu se califică”

Fostul mare portar al Stelei e de părere că la FCSB va fi o tragedie dacă nu se va califica în grupe: „Va fi o mare problemă dacă FCSB nu se califică, va fi un haos. Eu zic că vor fi probleme. Să nu uităm câte puncte are FCSB în campionat, ok, e începutul. O să vedeţi! Iar dacă urmează câteva rezultate negative, din nou ‘se vinde’, din nou Dică va fi pe prima pagină și vor fi probleme.

Pentru că eu cred că nici acum situația nu e roz acolo. Atmosferă, vestiar, toate astea… Sunt nemulțumiri din cauza rezultatelor. Dacă Mihai Stoica pleacă de pe bancă înainte de terminarea meciului, sunt probleme acolo”.

ADVERTISEMENT

Din punct de vedere financiar, echipa cea mai afectată va fi campioana României: „Problemă va fi la CFR dacă nu se califică. Din punct de vedere economic, CFR va avea o problemă. Dar la celelalte, la Craiova şi la FCSB, nu sunt probleme”.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,42 este cota pentru ”1x” la Viking  – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT