Sport

Specialiștii se tem de ce e mai rău dacă FCSB și CFR Cluj ratează grupele Conference League: ”Va fi haos”

LPF a decis să amâne partidele din weekend ale echipelor implicate în Conference League, însă o ratare a calificării în grupe ar destabiliza lucrurile la FCSB și CFR Cluj.
22.08.2022 | 09:48
Specialistii se tem de ce e mai rau daca FCSB si CFR Cluj rateaza grupele Conference League Va fi haos
LPF a decis să amâne partidele din weekend ale echipelor implicate în Conference League, însă o ratare a calificării în grupe ar destabiliza lucrurile la FCSB și CFR Cluj. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Toate cele trei formații românești implicate în play-off-ul competiției nu au reușit să câștige manșa tur, însă păstrează în continuare șanse reale de a merge mai departe.

Ratarea grupelor Conference League de FCSB și CFR Cluj nu e văzută cu ochi buni

Foștii mari fotbaliști Helmuth Duckadam și Ilie Dumitrescu au dezbătut situația din cupele europene și s-au contrat cu privire la echipa care va avea cel mai mult de suferit dintre FCSB și CFR Cluj dacă nu se va ajunge în grupele Conference League.

ADVERTISEMENT

”Va fi o mare problemă dacă FCSB nu se califică, va fi un haos. Eu zic că vor fi probleme. Să nu uităm câte puncte are FCSB în campionat, ok, e începutul. O să vedeţi! Iar dacă urmează câteva rezultate negative, din nou ‘se vinde’, din nou Dică va fi pe prima pagină și vor fi probleme.

Pentru că eu cred că nici acum situația nu e roz acolo. Atmosferă, vestiar, toate astea… Sunt nemulțumiri din cauza rezultatelor. Dacă Mihai Stoica pleacă de pe bancă înainte de terminarea meciului, sunt probleme acolo”, a declarat Duckadam, la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu vede probleme la campioana CFR

Ilie Dumitrescu nu este de acord cu fostul portar și crede că o eventuală ratare a calificării în grupele Conference League nu ar destabiliza bugetul la FCSB, însă este de părere că problemele ar putea să apară la campioana CFR Cluj.

”Problemă va fi la CFR dacă nu se califică. Din punct de vedere economic, CFR va avea o problemă. Dar la celelalte, la Craiova şi la FCSB, nu sunt probleme”, a spus Dumitrescu.

ADVERTISEMENT

Fostul internațional este încrezător în privința calificării FCSB-ului în grupele Conference League și crede că vicecampioana României, sub comanda lui Nicolae Dică, a intrat pe drumul cel bun.

Duckadam, nemulțumit de situația de la FCSB

Helmuth Duckadam, care a ocupat funcția de președinte de onoare la clubul patronat de Gigi Becali, a mai avut un discurs critic cu privire la valoarea fotbaliștilor pe care finanțatorul FCSB speră să încaseze zeci de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

”Eroul de la Sevilla” a spus lucrurilor pe nume și a remarcat abilitatea impresarilor de a vinde jucători ”produși” în România. Duckadam a făcut o analiză la sânge a fotbaliștilor care ar trebui să aducă bani mulți în conturile lui Becali, respectiv FCSB.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,42 este cota pentru ”1x” la Viking  – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT