Sport

Presa engleză, verdict dur despre CSA Steaua: „Nu ai nicio istorie“! Emil Grădinescu a reacționat: „Ștergeți-vă la gură de brânză!“

Presa engleză a oferit un moment șocant pentru fanii CSA Steaua, după ce-au subliniat că formația din Ghencea n-ar avea istorie, iar Emil Grădinescu a reacționat ironic.
29.03.2024 | 22:44
Presa engleza verdict dur despre CSA Steaua Nu ai nicio istorie Emil Gradinescu a reactionat Stergetiva la gura de branza
Emil Grădinescu, ironic la adresa CSA Steaua după comentariile jurnaliștilor englezi / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Emil Grădinescu a oferit un moment interesant, totul după ce a văzut articolul englezilor care dau de pământ cu CSA Steaua. Jurnaliștii englezi au comentat disputa dintre CSA Steaua și FCSB, club patronat de Gigi Becali, cunoscut pentru pasiunea pentru păstorit.

CSA Steaua, distrusă de jurnaliștii englezi

Disputa dintre CSA Steaua și FCSB se întinde de peste 10 ani, dar încă este un subiect de foc. Nu doar pe plan național, ci internațional, subiectul a fost în dese rânduri un motiv de șoc pentru jurnaliștii străini.

ADVERTISEMENT

Football365 a publicat un articol unde-a spus clar că FCSB este continuatoarea recunoscută pe plan european a Stelei. De asemenea, englezii au punctat și despre imposibilitatea clubului armatei de-a evolua în prima liga, despre care fanii glumeau recent. Glumele fanilor erau însoțite de ideea mutării echipei în altă țară vecină a României, pentru a putea promova. Clubul din Ghencea se află într-o controversă recentă, după ce a secretizat salariile.

“Ca urmare a procesului cu MApN, clubul și-a schimbat numele în SC Fotbal Club FCSB SA (te prinde, nu?), cunoscut în mod colocvial sub numele de FC FCSB și a continuat să câștige titluri și să joace în Europa, unde continuă să fie cunoscut drept Steaua București.

ADVERTISEMENT

Trebuie să fie o lovitură pentru falsa Steaua București – pe lângă faptul că nu i se permite să joace în prima ligă după promovarea în Liga 2, când cauți un club cu numele Steaua, Google te va duce la FC FCSB, originala Steaua. Nu ai nicio istorie până la urmă!”, au jurnaliștii englezi.

Emil Grădinescu, comentariu cu tentă ironică la adresa englezilor

Emil Grădinescu, cunoscut pentru adversitatea sa față de clubul armatei, a comentat pe social media reacția englezilor. Comentatorul a făcut referire la un termen asociat deseori cu Gigi Becali, cel care construiește o biserică impresionantă, suporterii FCSB-ului fiind deseori supranumiți „oi“ de CSA-iști.

ADVERTISEMENT

Emil Grădinescu a comentat scurt reacția, oferind o tentă către patronul Gigi Becali, cunoscut pentru relația sa specială cu ovinele: ”Ștergeți-vă la gură de brânză, băi englezilor!”, a postat acesta pe pagina sa de Facebook, potrivit iAmSport.

Emil Gradinescu Facebook
Comentariul oferit de Emil Grădinescu pe pagina sa de Facebook

Comentariul este și unul cu tentă pentru acuzațiile aduse de fanii armatei cu privire la influența patronului FCSB-ist asupra presei. În dese rânduri, s-a speculat că jurnaliștii români sunt chemați pe Aleea Alexandru pentru a primi „rația lunară de brânză“.

ADVERTISEMENT

Războiul dintre CSA Steaua și FCSB continuă, iar fanii sunt tot mai debusolați, întrucât Florin Talpan câștigă aproape fiecare proces. Cu toate acestea, clubul armatei rămâne și în acest sezon în Liga a II-a, după ratarea play-off-ului de promovare.

ADVERTISEMENT