News

Președintele ANPC, candidatul PSD la Primăria Constanța. Horia Constantinescu: ”Îmi propun o campanie a proiectelor”

Horia Constantinescu este candidatul PSD la Primăria Constanța. La președinția Consiliului Județean va candida medicul Cătălin Grasa
27.03.2024 | 23:02
Presedintele ANPC candidatul PSD la Primaria Constanta Horia Constantinescu Imi propun o campanie a proiectelor
Șeful ANPC, candidat PSD la Primăria Constanța Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

PSD și PNL merg cu candidați separați la Primăria Constanța și Consiliul Județean (CJ) Constanța. Președintele ANPC aspiră la fotoliul de primar, în vreme ce fostul director al Spitalului Județean dorește șefia CJ Constanța.

Președintele ANPC, candidatul PSD la Primăria Constanța

Candidaturile propuse de filiala județeană a social-democraților au fost aprobate de Consiliul Politic Național al PSD și anunțate oficial de către președintele PSD Constanța, Felix Stroe.

ADVERTISEMENT

”Astăzi (miercuri n.r.), la Consiliul Politic Național al Partidului Social Democrat s-a luat decizia, cu unanimitate de voturi, ca pentru funcția de primar în orașul Constanța să candideze domnul Horia Constantinescu. Cred că nu are nevoie de prezentări. E un om cu multă experiență, președinte al ANPC.

Pentru cealaltă funcție, de președinte al Consiliului Județean, venim cu o candidatură, spunem noi, foarte, foarte, foarte serioasă, domnul doctor Cătălin Grasa, care nu mai are nevoie de prezentări.

ADVERTISEMENT

A fost director medical, manager general la Spitalul Județean, chirurg, predă la Facultatea de Medicină la Universitatea Ovidius, membru vechi al Partidului Social-Democrat”, a anunțat Felix Stroe în cadrul unei conferințe de presă.

Horia Constantinescu: ”Îmi propun o campanie a proiectelor”

Candidatul PSD la Primăria Constanța a susținut că partidul va trebui să ducă o campanie centrată pe proiecte concrete, însă se așteaptă să existe o campanie negativă împotriva sa.

ADVERTISEMENT

”Cred că va trebui să nu avem neapărat o campanie dâmbovițeană, ci să reușim să avem una a proiectelor. Cel puțin nu numai că îmi propun, asigur că acest tip de campanie îl voi duce și eu și echipa alături de care vom demara campania electorală.

Cred că ar trebui să constatăm mai puțin ceea ce poate vedea fiecare dintre constănțeni prin simpla deschidere a ușii sau a geamului, uitându-se afară.

ADVERTISEMENT

Trebuie să arătăm ce putem face de la acest moment pentru a îndrepta lucrurile şi nicidecum de a arăta cu degetul unul spre celălalt. Fiecare dintre contracandidaţi are libertatea, bineînţeles, să demareze o campanie negativă.

După cum știți, n-ar fi nici prima nici ultima dusă împotriva mea, inclusiv de-a lungul carierei la Comisariatul pentru Protecția Consumatorilor Constanța sau la nivelul Autorității”, a declarat Horia Constantinescu.

Șeful ANPC a anunțat că va demisiona de la șefia instituției după ce se va asigura că la conducere rămâne “o echipă bună”.

Constantinescu se va înfrunta pe 9 iunie cu actualul primar, Vergil Chițac, care candidează din partea PNL, deputatul Stelian Ion, fost ministru al Justiției, candidatul Alianței Dreapta Unită și fostul liberal Ovidiu Cupșa, candidatul AUR.

ADVERTISEMENT