Sport

Președintele care a adus ultimele 4 titluri lui CFR Cluj, „inventat” de Mihai Stoica? „A cunoscut totul prin mine!”

Mihai Stoica a vorbit despre Marian Copilu, președintele care a adus ultimele patru titluri la CFR Cluj, despre care spune că a fost „inventat” de el.
28.01.2022 | 22:40
Presedintele care a adus ultimele 4 titluri lui CFR Cluj inventat de Mihai Stoica A cunoscut totul prin mine
Președintele care a adus ultimele 4 titluri lui CFR Cluj, „inventat” de Mihai Stoica?. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a povestit care este legătura sa cu Marian Copilu și cum actualul președinte al Universității Craiova venea la meciurile FCSB-ului sau ale Unirii Urziceni.

MM Stoica recunoaște că nu s-a gândit niciodată că Marian Copilu va cocheta cu fotbalul, nici când a fost finanțatorul echipei FC Caransebeș, formație din ligile inferioare.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica susține că l-a „inventat” în fotbal pe Marian Copilu

Mihai Stoica a vorbit despre legătura sa cu Marian Copilu, povestind că președintele Universității Craiova se întâlnea cu el la meciurile FCSB-ului și ale Unirii Urziceni.

Tot ce a cunoscut el, a cunoscut prin mine. Pe Petrescu l-a cunoscut prin mine, la fel și pe Reghe. El venea la meciurile noastre la Steaua (N.R- FCSB), după venea și la Urziceni după mine… dar ca prietenie, nu știam că el cochetează cu fotbalul.

ADVERTISEMENT

Știu că mai avusese o tangență cu fotbalul prin Liga 3, la Caransebeș, el finanța echipa, dar atât! A ajuns la Craiova și habar nu am care e poziția lui și dacă poate să facă ceva”, a spus MM Stoica, la TV TelekomSport.

„Eu am un pact cu Gigi!”

MM Stoica a vorbit și despre un pact pe care l-a făcut cu Gigi Becali în privința antrenorilor care vin la FCSB, iar patronul „roș-albaștrilor” i-a spus că nu îi va aduce un tehnician cu care nu se înțelege.

ADVERTISEMENT

Totodată, nici MM Stoica nu poate să propună un antrenor doar pe placul lui, iar ultima decizie va fi cea a lui Gigi Becali în alegerea unui antrenor pentru echipă.

„Eu am un pact cu Gigi și mi-a spus că nu o să-mi aducă un antrenor cu care să nu pot colabora, dar nici eu nu pot să aduc un antrenor pe care îl vreau neapărat, cum am făcut cu Zenga atunci”, a mai spus MM Stoica.

ADVERTISEMENT

MM Stoica nu l-a iertat nici pe arbitrul Iulian Călin după gafa din meciul Sepsi-Craiova, amintindu-și un penalty clar refuzat FCSB-ului tot într-un meci cu Sepsi.

„Nu a fost viciere de rezultat. Culmea e că dacă nu se dădea golul ăla, cine știe cum evolua jocul. Călin n-are nicio scuză.

Eu ce să spun, la mine amintirea penalty-ului refuzat de Călin tot la un meci al nostru cu Sepsi, pe arena veche, a fost la fel de grav ca acum.

Nu se pune problema să nu prindă Craiova locurile de play-off, mai degrabă se pune problema Cupei României, unde are un adversar redutabil”, a mai spus MM Stoica.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – CFR Cluj: 2,95 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT