Sport

Marian Copilu și-a intrat în pâine la Universitatea Craiova. A făcut cunoștință cu jucătorii lui Laurențiu Reghecampf. Exclusiv

Universitatea Craiova suferă din cauza focarului de coronavirus apărut la echipă înainte de restartul campionatului, dar jucătorii au găsit un sprijin în persoana noului președinte, Marian Copilu.
17.01.2022 | 21:35
Marian Copilu sia intrat in paine la Universitatea Craiova A facut cunostinta cu jucatorii lui Laurentiu Reghecampf Exclusiv
Marian Copilu suparat dupa meciul de fotbal dintre CFR Cluj si Steaua Rosie Belgrad, contand pentru Play-off-ul UEFA Europa League, desfasurat pe Stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj Napoca, joi 26 august 2021. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova are probleme uriașe înaintea derby-ului cu Rapid. Mai mulți fotbaliști ai alb-albaștrilor sunt infectați cu noul coronavirus, dar LPF nu are de gând să amâne partida de pe „Ion Oblemenco”, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

Astfel, Laurențiu Reghecampf se pregătește de vizita giuleștenilor cu ce are la dispoziție, dar antrenorul în vârstă de 46 de ani a primit ajutor din partea lui Marian Copilu. La începutul anului, FANATIK a anunțat în exclusivitate că fostul oficial de la CFR Cluj va fi noul președinte al oltenilor.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat în exclusivitate că noul președinte al „leilor din Bănie” a fost la antrenamentul susținut de Universitatea luni, 17 ianuarie, și a făcut cunoștință cu fotbaliștii valizi, care se antrenează separat de cei aflați în izolare.

Marian Copilu a făcut cunoștință cu fotbaliștii de la Universitatea Craiova

Din informațiile site-ului nostru, Reghecampf are la dispoziție doar 12 jucători valizi, care se pregătesc pe stadionul de atletism, pentru a nu intra în baza „Ilie Balaci”, acolo unde se află cei carantinați.

ADVERTISEMENT

Sosirea lui Marian Copilu în Bănie este considerată de patronul Mihai Rotaru piesa de puzzle de care are nevoie U Craiova pentru a câștiga titlul de campioană.

„Știința” nu a mai luat titlul din sezonul 1990-1991, atunci când Craiova a făcut eventul cu Sorin Cârțu antrenor.

ADVERTISEMENT

Copilu este considerat un garant al succesului după ce s-a aflat în conducerea lui CFR Cluj, club care a câștigat în Liga 1 ultimele patru campionate. Cu toate acestea, oficialul nu a plecat din Gruia în cele mai bune relații cu ardelenii.

Marian Copilu şi juristul Ioan Ivaşcu au fost protagoniștii unei bătăi cu doi kinetoterapeuţi la finalul meciului dintre CFR Cluj și Steaua Roșie Belgrad, din play-off-ul UEFA Europa League.

ADVERTISEMENT

Copilu vrea să îl aducă în Bănie pe Arlauskis

Mihai Rotaru se gândește deja să o întărească pe Universitatea Craiova odată cu sosirea lui Marian Copilu în Bănie.

Noul președinte al oltenilor are o relație excelentă cu Giedrius Arlauskis, portar care a luat titlul în România cu Unirea Urziceni, FCSB și CFR Cluj.

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Marian Copilu vrea să îl aducă la U Craiova pe lituanianul în vârstă de 34 de ani, care în prezent este liber de contract.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Rapid: 4,30 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT