Sport

Președintele lui Dinamo exultă după victoria categorică cu Oțelul: ”E o zi mare pentru noi”

Președintele Andrei Nicolescu s-a arătat încântat de victoria obținut de Dinamo cu Oțelul Galați și crede că echipa este pe un drum bun.
07.04.2023 | 23:59
Presedintele lui Dinamo exulta dupa victoria categorica cu Otelul E o zi mare pentru noi
Andrei Nicolescu a devenit joi, 17 august, noul administrator special de la Dinamo. După ce i-a luat locul lui Vlad Iacob, Nicolescu a oferit o reacție după numirea în funcție.
ADVERTISEMENT

”Câinii” s-au impus de o manieră categorică în derby-ul de pe stadionul Arcul de Triumf, scor 3-0, și au venit la un singur punct în spatele gălățenilor, astfel că lupta pentru promovare este extrem de pasionantă.

Victoria cu Oțelul îi dă încredere președintelui de la Dinamo

La finalul meciului Dinamo – Oțelul 3-0, din etapa a 3-a a play-off-ului din Liga 2 Casa Pariurilor, președintele Andrei Nicolescu a lăudat prestația elevilor lui Ovidiu Burcă, dar s-a ferit să vorbească despre promovarea directă.

ADVERTISEMENT

”E o zi mare pentru noi, cu două evenimente pozitive, după aprobarea Planului de Reorganizare. Important e că pe lângă scor am controlat meciul de la un capăt la celălalt. Băieții au arătat ce pot să facă.

Mă bucur pentru pentru reușitele lui Ghezali și Țîră, își doreau de mult timp golurile. Evoluția întregii echipe a fost foarte, foarte solidă. Rămânem modești, a fost încă un pas, luptăm în fiecare meci și vom vedea la sfârșit ce se întâmplă.

ADVERTISEMENT

Noi am venit și am zis că vom face lucrurile pas cu pas. Chiar dacă nu se văd în exterior, ne ținem de planul nostru. Ne concentrăm pe licențiere. Se mai întâmplă și lucruri bune. Suntem într-o zonă în care creștem constant”, a declarat Nicolescu, pentru gsp.ro.

Ce așteptări are de la derby-ul cu CSA Steaua

Pentru Dinamo urmează în etapa a 4-a marele derby cu rivala CSA Steaua, programat marți, 18 aprilie, iar președintele ”câinilor” își dorește ca spectacolul să fie prezent atât pe teren, cât și în tribune.

ADVERTISEMENT

”Eu îmi doresc să fie și în tribune un spectacol, galeriile să se respecte. Pe teren va fi o luptă crâncenă, dar sunt sigur că vom face o foarte bună partidă”, a spus Andrei Nicolescu.

Antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă, visează la promovarea directă, fiind impresionat de felul în care au evoluat în ultima perioadă elevii săi, ținând cont că echipa a trecut prin mai multe momente complicate de-a lungul sezonului.

ADVERTISEMENT

”Ne menținem în lupta pentru promovare. Avem încredere, vom lupta până la capăt, am făcut un meci bun. Am avut multe ocazii și ne-a lipsit doar golul în prima repriză”, a afirmat Burcă, după victoria cu Oțelul.

ADVERTISEMENT