Sport

Președintele Petrolului, prima reacție după ce Tamaș l-a făcut „boschetar” și l-a înjurat: „A fost împins să facă acest lucru”

Gabriel Tamaș l-a jignit pe Costel Lazăr, însă președintele Petrolului îi ia apărarea fundașului după înregistrarea apărută în spațiul public.
15.10.2022 | 15:41
Presedintele Petrolului prima reactie dupa ce Tamas la facut boschetar si la injurat A fost impins sa faca acest lucru
Costel Lazăr a oferit prima reacție după ce a fost jignit de Gabriel Tamaș. Sursă foto: Sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

Gabriel Tamaș este protagonistul unui scandal uriaș în SuperLiga. Pe internet a fost dezvăluit un material video în care fostul fundaș al Petrolului aduce jigniri la adresa suporterilor ploieșteni. Mai mult decât atât, Gabi Tamaș l-a insultat și pe Costel Lazăr, președintele clubului prahovean.

Costel Lazăr, prima reacție după ce Tamaș l-a făcut „boschetar”: „Eu nu aș fi renunțat la el”

Costel Lazăr a oferit prima reacție după înregistrarea apărută în spațiul public în care Tamaș jignește atât suporterii Petrolului, cât și conducerea echipei prahovene.

ADVERTISEMENT

Totuși, oficialul ploieștenilor nu îl acuză pe Tamaș, ci crede că fundașul a fost „dirijat” să recurgă la astfel de gesturi. „În această săptămână, Gabi Tamaș a cerut insistent rezilierea contractului, lucru care s-a și întâmplat la solicitarea jucătorului.

Eu nu aș fi renunțat la el, nu aveam de ce să cer rezilierea din moment ce el a urmat programul de pregătire. Însă în momentul în care ne-a anunțat că nu mai vrea să continue, a trebuit să convoc Consiliul Director și să supunem situația la vot

ADVERTISEMENT

Costel Lazăr: „Gabi Tamaș a fost împins să facă acest lucru”

Președintele Petrolului, pe care Gabi Tamaș l-a jignit în materialul audio făcut public, susține că fundașul a fost influențat de alte persoane. Costel Lazăr este de părere că unii dintre oamenii care vor să ajungă la conducerea echipei l-au îndemnat pe Tamaș să îl sune atât pe el, cât și pe Nae Constantin, antrenorul formației din Ploiești.

„Îmi pare foarte rău că Gabi Tamaș a fost împins să facă acest lucru, a fost dirijat pe o stradă greșită de către niște persoane care nu pot intra, nu pot face parte din conducerea clubului. Mă refer la faptul că a fost invitat să bea un pahar de vin, apoi îndemnat să sune atât la mine, cât și la antrenorul principal.

ADVERTISEMENT

Am stat de vorbă cu Gabi Tamaș după ce s-a calmat și am simțit regret în vocea lui. Am simțit că a venit la Petrolul tocmai datorită suporterilor și a atmosferei, dar a fost îndemnat să facă aceste lucruri de unele persoane care nu vor face cinste niciodată clubului. Este vorba despre persoane care nu doresc binele clubului și nu există pentru mine.

Băuse cu un pahar mai mult și, din câte am înțeles, anumite persoane de lângă el îi făceau semn să acuze din ce în ce mai mult. Ceea ce s-a întâmplat este regretabil. Noi l-am dorit cu toții, inclusiv antrenorul Nae Constantin. Am format scheletul echipei și în jurul lui”, a declarat Costel Lazăr, la Prima Sport.

ADVERTISEMENT

Costel Lazăr îi ia apărarea lui Nae Constantin: „Nu trebuie condamnat”

Nae Constantin a recunoscut, în timpul unei conferințe de presă, că el a fost cel care l-a înregistrat pe Gabriel Tamaș în momentul discuției telefonice. Costel Lazăr este convins că antrenorul Petrolului nu are nicio vină.

„Nae nu a greșit, din punctul meu de vedere. Mergem în continuare cu antrenorul pe care-l avem, cu toate că foarte multă lume încearcă să-l discrediteze și aruncă cu noroi în el, dar nu a făcut altceva decât să transmită un adevăr. Nae are un program care înregistrează toate convorbirile, pentru că la începutul campionatului a primit anumite critici și amenințări din partea cuiva, lucru despre care m-a informat și pe mine.

Probabil că a instalat acel program din dorința de a se proteja. Nae a trimis mai departe acele fragmente din convorbire doar liderilor din galerie. Mai departe, că ei au transmis-o către mass-media, nu e vina lui Nae, nu trebuie condamnat. Nu vreau să ascult și să citesc despre acea convorbire. O am, dar nu am ascultat-o și nu o voi deschide niciodată”, a concluzionat Costel Lazăr.

ADVERTISEMENT
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în...
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în același timp. Avertismentul dur al medicilor specialiști
Jucătoarea din România care a izbucnit după ce a fost ”umilită” de numărul...
Jucătoarea din România care a izbucnit după ce a fost ”umilită” de numărul 632 mondial: ”Urăsc acest sport din tot sufletul”
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Valentina Pelinel, emoționată până la lacrimi în ziua în care a împlinit 43...
Valentina Pelinel, emoționată până la lacrimi în ziua în care a împlinit 43 de ani. Surpriză pentru soția lui Cristi Borcea!
Kim Basinger împlinește 70 de ani: iubirile pasionale ale actriței. Ce roluri i-au...
Kim Basinger împlinește 70 de ani: iubirile pasionale ale actriței. Ce roluri i-au adus celebritatea VIDEO
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
A MURIT marele CÂNTĂREŢ ROMÂN. Adio, maestre! Durerea e infinită
A MURIT marele CÂNTĂREŢ ROMÂN. Adio, maestre! Durerea e infinită
Mai scump decât în Poiana Brașov. Unde cheltuie românii cel mai mult
Mai scump decât în Poiana Brașov. Unde cheltuie românii cel mai mult
Simona Gherghe, anunţ trist după 6 ani de căsnicie cu Răzvan Săndulescu. Ce...
Simona Gherghe, anunţ trist după 6 ani de căsnicie cu Răzvan Săndulescu. Ce se întâmplă cu copiii
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei...
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei femei de afaceri ruse
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română