Sport

Presiune pe Nicușor Stanciu înainte de Elveția – România: „Ar trebui să joace la felul cum e creditat!”

Ion Crăciunescu pune presiune pe Nicușor Stanciu înaintea duelului dintre Elveția și România, spunând că mijlocașul ar trebui să joace la adevăratul potențial.
19.06.2023 | 19:30
Presiune pe Nicusor Stanciu inainte de Elvetia  Romania Ar trebui sa joace la felul cum e creditat
Presiune pe Nicușor Stanciu înainte de Elveția - România. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fostul arbitru internațional este de părere că fotbaliștii noștri trebuie să își ridice nivelul, să nu mai acuze terenul, pentru că în Elveția gazonul va fi impecabil, spre deosebire de meciul trecut contra naționalei statului Kosovo, scor 1-1.

Presiune pe Nicușor Stanciu înainte de Elveția – România

Ion Crăciunescu pune presiune pe Nicușor Stanciu înainte de confruntarea dintre Elveția și România, despre care a spus că trebuie să evolueze la nivelul la care este creditat și să arate într-adevăr că poate fi un lider al echipei naționale.

ADVERTISEMENT

„Kosovo în ultimul timp nu a reușit să mai bată pe nimeni și au jucători mai valoroși decât cei ai noștri. Ei nu au rezultate la echipa națională, din păcate pentru ei, din fericire pentru noi.

Acum nu mai putem invoca terenul. Cel mai bun jucător al nostru a fost portarul. Ar trebui să joace și Stanciu în seara asta. Să joace la ce știe el, la ce e creditat el.

ADVERTISEMENT

Și îl avem pe Alibec, care e în plină putere în momentul acesta, care poate să scoată oricând o fază periculoasă sau o pasă pentru colegii lui”, a mai spus Ion Crăciunescu, la TV DigiSport.

„Atitudine am avut, dar avem nevoie de lucruri palpabile!”

Și Bogdan Stelea a analizat partida dintre Elveția și România, spunând că „tricolorii” au arătat atitudine în duelul cu Kosovo, însă că au nevoie și de rezultate bune împotriva echipelor importante, nu este suficientă atitudinea:

ADVERTISEMENT

„În primul rând, trebuie să avem aceeași atitudine. Atitudine am avut, asta nu contestă nimeni, dar la nivelul echipei naționale trebuie să ai lucruri palpabile, să îți domini adversarul, să câștigi dueluri unu contra unu, să ajungi mai des în preajma porții.

Când te domină adversarul, să nu aibă o posesie prelungită și să găsească spații. Ca să ai o șansă, trebuie să alergi mult, să ai atitudine. O să fie un meci, în care vom fi dominați și în care vor avea posesie”.

ADVERTISEMENT

„În comparație cu ce se întâmplă acum la noi, generația mea dezvolta atacuri foarte bune și reușeam să marcăm din 2-3 ocazii”, a mai spus Bogdan Stelea.


  • 3,40 este cota EXCLUSIVĂ Casa Pariurilor pentru „prima repriză total goluri România: peste o,5” la meciul Elveția – România

ADVERTISEMENT