Fotbal international

Pretenţiile lui Manuel Neuer pentru a continua la Bayern Munchen. Bavarezii i-au luat înlocuitor

31.03.2020 | 14:59
Pretentiile lui Manuel Neuer pentru a continua la Bayern Munchen Bavarezii iau luat inlocuitor
ADVERTISEMENT

Portarul echipei Bayern Munchen şi al naţionalei Germaniei, Manuel Neuer, pune condiţii halucinante clubului său pentru a continua la actuala sa echipă, unde mai are contract până în 2021.

Pretenţiile lui Manuel Neur pentru a continua la Bayern Munchen

Manuel Neuer a fost de-a dreptul furios şi pus a lipsit să facă o criză de nervi când a auzit că Bayern Munchen, echipa la care e titular de ani buni l-a cumpărat pe Alexander Nubel, 23 de ani, de la Schalke 04.

ADVERTISEMENT

Nubel este nimeni altul decât portarul care s-a aflat în faţa tricolorilor mici în semifinala România – Germania 2-4 a CE de tineret din Italia, având o intervenţie absolut incredibilă la scorul de 2-1 pentru noi, la lovitura de cap a lui Puşcaş.

Vrea să primească garanţii că va fi titular

Manuel Neuer are acum 34 de ani dar nici nu se gândeşte să pună capăt carierei. Dimpotrivă, are planuri pe termen lung.

ADVERTISEMENT

Şi nu acceptă să devină numărul 2 la Bayern, motiv pentru care a expus conducerii muncheneze solicitările sale greu de imaginat.

Concurenţă de la Schalke 04

Neuer a aflat din presă despre viitorul concurent și tot din ziare a descoperit inclusiv detalii din contractul lui Nubel, precum acela că Bayern i-a garantat un număr de meciuri oficiale în fiecare sezon (15), până la despărțirea de actualul număr 1.

ADVERTISEMENT

Şi a reacţionat imediat: “Dacă rămân până în 2025 eu voi juca, nu altcineva. Vreau să joc mereu!”, chiar dacă în 2025 va avea 39 de ani”.

Vrea să mai câştige o dată Champions League

Şi nu vrea să continue oricum, ci în aceleaşi date contractuale, adică să nu i se umble nici un euro la salariu.

ADVERTISEMENT

O altă cerere este ca actualul antrenor, Hans Dieter Flick să rămână şi sezonul viitor, chiar dacă sezonul acesta nu ar câştiga nici un trofeu. Şi nu va semna noul contract până nu va vedea ce achiziţii se vor face, pentru că vrea să îşi încheie cariera doar după ce va câştiga a doua oară Champions League.

ADVERTISEMENT