Sport

Prezență surpriză la conferința FCSB înaintea partidei cu UTA: “Mă văd antrenând echipa”. Cum a fost explicată plecarea lui Leo Strizu

Lucian Filip a fost reprezentatntul staff-ului tehnic care a susținut conferința de presă a FCSB dinaintea partidei cu UTA Arad și a vorbit inclusiv despre demisia lui Strizu.
04.03.2023 | 14:34
Prezenta surpriza la conferinta FCSB inaintea partidei cu UTA Ma vad antrenand echipa Cum a fost explicata plecarea lui Leo Strizu
Lucian Filip a vorbit despre demisia lui Leo Strizu: ”E clar că nu s-a simțit bine aici”. Foto: captură video
ADVERTISEMENT

FCSB joacă duminică, la Arad, cu UTA, partida din runda a 29-a a SuperLiga. La conferința de presă premergătoare partidei, Lucian Filip a reprezentat staff-ul tehnic al vicecampioanei.

Lucian Filip nu exclude posibilitatea de a o antrena pe FCSB

Fostul mijlocaș, care este trecut în acte drept preparator fizic, dar activează ca antrenor secund, a recunoscut că nu anticipa demisia lui Leo Strizu. Și a comentat anunțul făcut de Mihai Stoica legat de sosirea unui antrenor cu licență PRO.

ADVERTISEMENT

”M-a luat prin surprindere, domnul Leo Strizu e primul antrenor pe care l-am avut când am semnat cu clubul, îl respect. Dacă a demisionat, e clar că nu s-a simţit bine aici. Mai multe nu comentez, îi urez baftă.

Nu cred că i-a afectat pe băieţi. Pintilii participă la antrenamente, lucrurile sunt bine puse la punct, nu s-au schimbat multe din acest punct de vedere.

ADVERTISEMENT

E clar că situaţia în care suntem acum nu va dura mult. Singur va veni un antrenor cu licenţă Pro. Nu am auzit niciun nume, dar îl aşteptăm cu braţele deschise, mai ales dacă trecutul lui se leagă de acest club”, a spus Lucian Filip, la conferinţa de presă dinaintea meciului cu UTA.

În opinia lui Filip, Mihai Pintilii va ajunge să stea pe banca FCSB. Un post pe care, recunoaște, și-l dorește și el în viitor. Motiv pentru care este decis să obțină licența PRO.

ADVERTISEMENT

”Peste 3-4 ani mă văd tot aici, pentru că sunt la început. Se pare că lucurile au luat o viteză foarte mare, dar şi eu, şi Pintilii suntem la început de drum şi mai avem multe de pus la punct.

E cel mai mare club din România şi mă bucură că galeria ne surprinde plăcut la fiecare meci. Parcă s-a creat un spirit, cred că acesta este cuvântul potrivit şi uite că vin şi rezultatele.

ADVERTISEMENT

Clar mă văd antrenâd când o să am licenţa Pro. Peste 5 ani probabil, dar o să mă apuc cât de curând. Cred că primul la rând e Pintilii, sper că va avea acest post”, a precizat Filip.

 

 

ADVERTISEMENT