Sport

Prima decizie luată de Andrei Nicolescu în noua funcţie de la Dinamo: “Este o schimbare majoră!”. Exclusiv

Andrei Nicolescu a declarat pentru FANATIK imediat după numirea sa în funcţia de administrator special că singura schimbare pe termen scurt va fi asigurarea unui climat stabil la echipă.
18.08.2023 | 16:37
Prima decizie luata de Andrei Nicolescu in noua functie de la Dinamo Este o schimbare majora Exclusiv
Prima decizie luată de Andrei Nicolescu în noua funcţie de la Dinamo: "Este o schimbare majoră!". Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vlad Iacob a fost schimbat din funcţia de administrator special de la Dinamo şi pleacă de la club fără să conteste decizia în tribunal. Andrei Nicolescu a preluat funcţia lui Iacob şi va avea drept de semnătură.

“Este o schimbare majoră pe care eu vreau să o fac”

Noul administrator special de la echipă, Andrei Nicolescu, a declarat pentru FANATIK că prima schimbare majoră pe termen scurt la Dinamo va fi asigurarea unui climat stabil la echipă, fără disensiuni, după războiul declaraţiilor purtat în spaţiul public de Nicolescu şi Iacob:

ADVERTISEMENT

“Singura schimbare pe termen scurt va fi să evităm disensiunile. Nu aş mai vrea ca la Dinamo să există disensiunile din ultima perioadă şi să asigurăm un climat de performanţă. Este o schimbare majoră pe care eu vreau să o fac”, a spus Nicolescu.

Andrei Nicolescu preia oficial funcţia pe data de 4 septembrie: “Sunt formalităţi!”

Chiar dacă a preluat deja funcţia de administrator special, Andrei Nicolescu va ocupa oficial funcţia începând cu data de 4 septembrie. SC Dinamo 1948 SA a depus modificarea de statut la ONRC, iar un termenul de soluţionare a fost fixat pe 4 septembrie, până când vor trebui depuse toate documentele şi avizul judecătorului sindic:

ADVERTISEMENT

Nu ştiu exact ce documente s-au depus de către administratorul judiciar, dar efectele hotărârii sunt de la data la care se aprobă hotărârea. Restul procedurilor sunt pentru opozabilitate sau înregistrare la Registrul Comerţului. 

Adică, hotărârea produce efecte de la momentul înregistrării ei, adică data de 17 august. Nu ştiu exact ce să vă spun, pentru că de aceste documente se ocupă administratorul judiciar. El a condus AGA şi el are prerogativele. Sunt formalităţi. Dar s-a publicat în Monitorul Oficial”, a spus Nicolescu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Noul administrator special a fost prezentat pe canalele oficiale de la Dinamo

Chiar dacă au mai rămas de stabilit câteva formalităţi, Andrei Nicolescu a preluat funcţia de administrator special, în condiţiile în care Vlad Iacob a luat act de hotărârea AGA prin care a fost revocat din funcţie.

Mai mult, noul administrator special a fost prezentat pe canelele oficiale de la Dinamo, spunând că într-un termen de două săptămâni va organiza şi o conferinţă de presă în care va vorbi despre planurile pe care le are la echipă.

ADVERTISEMENT

Vlad Iacob pleacă de la echipă la un an şi o lună de când a fost numit administrator special. În mandatul său, Dinamo a obţinut revenirea în SuperLiga, după ce a trecut de FC Argeş la baraj, scor general 8-5.

  • 13 luni a ocupat Vlad Iacob funcţia de administrator special la Dinamo
  • 4 septembrie este data la care Andrei Nicolescu va prelua oficial funcţia

  • Cota oferită de WIN2 pentru pronosticul “2 solist” este 3.97 la meciul FC Voluntari – Dinamo

ADVERTISEMENT
Tags: