Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Prima discuție pe care Drăgușin a avut-o după Villa – Tottenham. „Linia familiei e în siguranță” Ce reacție a avut prietena lui

Agentul lui Radu Drăgușin a dezvăluit prima discuție pe care a avut-o cu jucătorul după meciul Aston Villa - Tottenham 0-4.
11.03.2024 | 23:18
Prima discutie pe care Dragusin a avuto dupa Villa  Tottenham Linia familiei e in siguranta Ce reactie a avut prietena lui
Florin Manea, despre Radu Drăgușin după Villa - Tottenham 0-4. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Radu Drăgușin a fost introdus în Aston Villa – Tottenham 0-4 din minutul 49, atunci când Micky van de Ven s-a accidentat. Fundașul român a intrat bine în meci, dar în cele 42 de minute jucate a luat și un cartonaș galben.

Prima discuție pe care Drăgușin a avut-o după Villa – Tottenham. „Linia familiei e în siguranță” Ce reacție a avut prietena lui

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Florin Manea a dezvăluit prima discuție pe care a avut-o cu Drăgușin după duelul Villa – Tottenham, scor 0-4. Agentul fundașului a mărturisit că au vorbit despre lovitura pe care a primit-o în zona inghinală, moment la care a reacționat și prietena jucătorului.

ADVERTISEMENT

“A primit acea lovitură în inghinal și l-am întrebat dacă e în regulă. A avut o minge pe care a primit-o direct în linia familiei Drăgușin. A zis că e în regulă. Se uita le meci Ioana. Am vorbit cu ea și mi-a zis ‘Vai, ce l-a lovit’. La fix l-a lovit. 

Era fericit și e normal așa, pentru că el asta și-a dorit. Își dorea să joace în Premier League și uite că a reușit. Nu i se pare că e mai greu și simte că a intrat în ritm. Se simte bine, dar a sesizat diferența de calitate”, a mărturisit Florin Manea, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

“A avut emoții pozitive”

Agentul lui Drgăușin recunoaște că fundașul echipei naționale a avut emoții pozitive la meciul Villa – Tottenham. Florin Manea a dezvăluit că cei din conducerea clubului, alături de antrenor și ceilalți jucători au încredere în valoarea lui Radu. Fotbalistul român trebuie doar să se antreneze și să fie pregătit la fiecare meci să își ajute echipa.

“Cred că a avut emoții pozitive. Mi-a zis că îi place să joace sub presiune, asta îi place lui și îl motivează treaba asta. Ei sunt foarte ok ca și grup și lui îi place acolo.

ADVERTISEMENT

Antrenorul a vorbit mereu cu el și i-a spus să stea liniștit că totul va fi în regulă, să aibă răbdare. Mâine avea stabilită o masă cu directorul sportiv, dar nu mai am ce să aflu.

Ei aveau un plan bine stabilit. Trebuia să își aștepte rândul și să își ajute echipa. Era normal, pentru că cei doi fundași au jucat foarte bine împreună și era greu să îi scoți. Dintr-un punct de vedere, nu era normal să îi scoți.

ADVERTISEMENT

Concurența e progres. Toți au fost bucuroși pentru el, e normal. Ei îl știu zi de zi de la antrenamente. Pentru ei nu e o surpriză așa de mare, faptul că a jucat bine. Îl văd zi de zi la antrenamente.

Vorbeam cu cineva din club și mi-a spus că se antrenează excepțional. Nu ai ce să-i reproșezi. La antrenament e ca la meci pentru Radu. Așa ne-am propus noi de mulți ani. Cum te antrenezi, așa joci”, a declarat Florin Manea, la FANATIK SUPERLIGA.

Florin Manea, despre Radu Drăgușin după Villa - Tottenham 0-4

ADVERTISEMENT