Life

Prima eliminare la Chefi la Cuțite 2023. Vedeta care a plecat acasă

A avut loc prima eliminare de la Chefi la cuțite 2023. Cine este concurentul care a plecat acasă în ediția de pe 15 mai?
16.05.2023 | 07:09
Prima eliminare la Chefi la Cutite 2023 Vedeta care a plecat acasa
Cine este primul concurent eliminat de la Chefi la cuțite 2023. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Tensiunea a atins cote înalte în ediția de luni, 15 mai 2023, a emisiunii Chefi la cuțite, când a avut loc și prima eliminare din acest sezon. Concurentul care a părăsit competiția face parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu.

Prima eliminare de la Chefi la cuțite 2023. Concurentul celebru al lui Scărlătescu a plecat acasă

Ediția de luni, 15 mai 2023, a emisiunii Chefi la cuțite a fost una destul de tensionată, presărată cu scandal. Mulți din concurenții care fac parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu au obținut punctaje mici pentru că nu s-au descurcat prea bine la proba individuală.

ADVERTISEMENT

Astfel că, atunci când Gina Pistol a anunțat prima eliminare din sezonul 11 Chefi la cuțite, emoțiile au fost și mai mari. Concurentul care a părăsit competiția luni seară a fost Lino Golden, cu toate că vedeta își dorea să mai rămână.

Cântărețul a obținut numai șase puncte, iar Iustin, care risca, la rândul său să plece acasă, a obținut mai multe puncte și s-a salvat. Astfel că, momentele care au urmat au fost destul de dificile pentru Cătălin Scărlătescu și ai lui.

ADVERTISEMENT

„Pablo, nu e că farfuria ta nu ar fi fost frumoasă, dar nu ai respectat tema în totalitate, 10 puncte. Ultima notă de 10, pentru Iustin (n.r. Cîmpeanu). Farfuria care a obținut 9 puncte, farfurie care se salvează în această seară este cea cu sandwich”, a fost anunțul făcut de Gina Pistol, conform a1.ro.

Lino Golden: „Simțeam că nu am făcut prea bine”

Lino Golden a mărturisit că regretă faptul că a fost eliminat, dar este mândru de faptul că a reușit să ajungă până în acest punct al competiției. Mai mult, cântărețul a dezvăluit că, în sufletul său, știa că ceva nu a fost bine.

ADVERTISEMENT

„Simțeam că nu am făcut prea bine. Am regretat foarte mult că nu am rămas, dar sunt mândru de mine că am ajuns și în punctul ăsta. Nu am treabă cu lumea asta, sunt pur și simplu pasionat și un amator, ceva de genul.

Faptul că am ajuns într-o echipă, pentru mine oricum e win. Și că am avut experiența asta alături de niște oameni super ok. Mi-am făcut prieteni noi”, a spus Lino Golden după prima eliminare de la Chefi la cuțite a acestui sezon.

ADVERTISEMENT

Totodată, fostul învățăcel al lui Alex Velea a susținut că nu se va opri aici cu gătitul. „Chiar dacă plec supărat, plec cu o experiență nouă de viață și pot să mă laud și eu la oameni acasă. Voi continua să gătesc.

Dar nu că o să gătesc, o să gătesc mai bine acum, 100%, pentru că am altă încredere în mine. Au mâncat oameni din mâna mea și le-a plăcut, deci clar pot. Înainte am gătit doar pentru prieteni”, a continuat artistul.

ADVERTISEMENT