Sport

Prima fotografie cu Simona Halep pe terenul de tenis după verdictul TAS! Cu cine se antrenează înainte de Miami Open. Foto

Simona Halep a revenit pe terenul de tenis după verdictul favorabil de la TAS! Românca se antrenează alături de o altă jucătoare înainte de Miami Open.
09.03.2024 | 00:37
Prima fotografie cu Simona Halep pe terenul de tenis dupa verdictul TAS Cu cine se antreneaza inainte de Miami Open Foto
Simona Halep a revenit la antrenamente după verdictul favorabil venit de la TAS. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Simona Halep revine oficial pe terenul de tenis la Miami Open, turneu de 1.000 de puncte care va avea loc în perioada 17-31 martie 2024. Dubla campioană de Grand Slam a fost suspendată 4 ani din tenis pentru dopaj, însă Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS) a redus sancțiunea la doar 9 luni. Suspendată încă din octombrie 2022, „Simo” este pregătită de joc.

Prima fotografie cu Simona Halep pe terenul de tenis după verdictul TAS! Cu cine se antrenează înainte de Miami Open

Simona Halep a acceptat invitația organizatorilor de la Miami Open și va reveni pe terenul de tenis la turneul de calibru din Florida. Campioana de la Roland Garros 2018 și Wimbledon 2019 nu a mai jucat un meci oficial de la finalul lunii august 2022.

ADVERTISEMENT

Sportiva născută la Constanța va evolua pe tabloul principal la Miami Open, grație unui wild-card primit din partea organizatorilor. După celebrarea victoriei de la TAS, Simona Halep a revenit la antrenamente, dorind să fie în formă fizică excelentă la revenirea în circuit.

Cu mai bine de o săptămână înainte de Miami Open, Simona Halep s-a antrenat alături de Alexandra Cadanțu-Ignatik (311 WTA). Cele două jucătoare de tenis din România s-au fotografiat împreună și au distribuit momentul pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

“Fericită să te văd din nou pe teren”, a fost mesajul jucătoarei aflate pe locul 311 WTA. Simona Halep și Alexandra Cadanțu-Ignatik s-au antrenat împreună la Complexul Sportiv al lui Ion Țiriac.

Simona Halep s-a antrenat alături de Alexandra Cadanțu-Ignatik înainte de Miami Open. Foto: Instagram.
Simona Halep s-a antrenat alături de Alexandra Cadanțu-Ignatik înainte de Miami Open. Foto: Instagram.

Simona Halep nu are antrenor înainte de Miami Open

Simona Halep nu are antrenor după despărțirea de Patrick Mouratoglou. Antrenorul francez a recunoscut încă din octombrie 2022 că greșeala sa și a academiei pe care o deține a adus-o pe Simona Halep în situația a se lupta pentru demonstrarea nevinovăției.

ADVERTISEMENT

Academia Mouratoglou a fost cea care i-a recomandat Simonei Halep suplimentul cu colagen care ulterior s-a dovedit a fi contaminat. “Nu am antrenor. Au fost discuţii, Darren (n.r. – fostul antrenor al Simonei, Darren Cahill) mă ajută foarte mult. 

Este un om special, m-a făcut să fiu mai sociabilă. Acum încearcă să mă ajute să îmi aleg oamenii potriviţi. Am de ales o echipă, nu o voi face azi sau mâine. Momentan am un sparring din Portugalia şi un fizioterapeut”, a declarat Simona Halep, la Antena 3.

ADVERTISEMENT

Turneul Miami Open 2024 ar urma să devină prima întrecere din istorie care aliniază la start nu mai puțin de 16 campioane de Grand Slam, printre care și Simona Halep. De asemenea, Emma Răducanu, Venus Williams și Caroline Wozniacki au primit invitație de la organizatori.

ADVERTISEMENT