Sport

Prima poză cu Darius Olaru după operația suferită! Ce vedetă de la FCSB l-a însoțit la reuniunea cu foștii colegi de la Mediaș

A apărut prima poză cu Darius Olaru după operația suferită, iar mijlocașul FCSB-ului, însoțit de Iulian Cristea, s-a revăzut cu foștii colegi de la Mediaș.
21.12.2022 | 21:20
Prima poza cu Darius Olaru dupa operatia suferita Ce vedeta de la FCSB la insotit la reuniunea cu fostii colegi de la Medias
Prima poză cu Darius Olaru după operația suferită. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Eric De Oliveira a fost cel care a postat fotografia pe rețelele de socializare, poză în care au mai apărut și Azdren Llullaku și Ovidiu Bic.

Prima poză cu Darius Olaru după operația suferită

Darius Olaru s-a întâlnit cu Eric De Oliveira, Iulian Cristea, Ovidiu Bic și Azdren Llullaku, toți fiind la un moment dat colegi la Gaz Metan Mediaș, iar brazilianul a postat prima poză cu mijlocașul FCSB-ului după operația suferită.

ADVERTISEMENT

Informația despre cât de gravă este accidentarea lui Andrea Compagno și Darius Olaru a fost dezvăluită în emisiunea FANATIK SUPERLIGA.

Fotografia a fost realizată la cafeneaua lui Eric din Mediaș, iar descrierea a fost cât se poate de clară, și anume „GMM” (N.r.- Gaz Metan Mediaș).

ADVERTISEMENT

Între timp, Giovanni Becali a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre Darius Olaru, dezvăluind ce echipe importante din primele cinci campionate ale Europei s-au interesat de mijlocașul „roș-albaștrilor”.

 Un singur gol reușit de Darius Olaru pentru FCSB în acest sezon

Darius Olaru este unul dintre cei mai importanți jucători ai FCSB-ului, însă mijlocașului îi lipsesc golurile, având o singură reușită în campionat, într-un duel cu UTA, scor 2-1.

ADVERTISEMENT

Astfel că Darius Olaru a jucat în 33 de meciuri pentru FCSB în toate competițiile, reușind să marcheze un singur gol și oferind 5 pase decisive. Pentru naționala României, Darius Olaru a strâns nouă selecții, însă nu a reușit să înscrie vreun gol pentru „tricolori”.

Darius Olaru este un produs al Academiei de Fotbal a celor de la Gaz Metan Mediaș, fiind transferat în iarna anului 2020 de FCSB în schimbul sumei de 600.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Alături de FCSB, Darius Olaru a câștigat Cupa României Betano în sezonul 2019/2020, după o finală cu Sepsi, scor 1-0, unicul gol fiind marcat atunci de către Dennis Man.

  • 24 de ani are Darius Olaru
  • 5.300.000 de euro este cota de piață a lui Darius Olaru, conform transfermarkt.com

  • 1,65 este cota BETANO oferită pentru pronosticul „sub 2,5 goluri” la meciul Hermannstadt – FCSB

ADVERTISEMENT