Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Prima reacție a FRF după acuzele grave ale lui Adrian Mititelu de la finalul meciului CFR Cluj – FCU Craiova 1948: “Trebuie să se gândească foarte bine! Trebuie să ai dovezi!”. Video exclusiv

Mihai Stoichiță îi atrage atenția lui Adrian Mititelu Jr că va trebui să demonstreze în instanță acuzațiile grave la adresa FRF.
02.06.2023 | 15:48
Prima reactie a FRF dupa acuzele grave ale lui Adrian Mititelu de la finalul meciului CFR Cluj  FCU Craiova 1948 Trebuie sa se gandeasca foarte bine Trebuie sa ai dovezi Video exclusiv
Prima reacție a FRF după acuzele grave ale lui Adrian Mititelu de la finalul meciului CFR Cluj - FCU Craiova 1948 Trebuie să se gândească foarte bine! Trebuie să ai dovezi!. Video exclusiv
ADVERTISEMENT

Mihai Stoichiță a comentat la FANATIK SUPERLIGA acuzațiile grave pe care familia Mititelu le-a adus la adresa lui Istvan Kovacs și lui Gabriel Bodescu, oficialul federației.

Mihai Stoichiță apără FRF după acuzațiile fără precedent ale familiei Mititelu: „Cred că factorul emoțional are aici un mare rol”

Adrian Mititelu l-a pus la zid pe Mihai Stoichiță, iar directorul tehnic al FRF consideră că toate declarațiile conducerii lui FC U Craiova 1948 pot fi explicat astfel: „Mie mi se pare exagerate declarațiile domnului Mititelu, după ce am văzut modul în care cei de la Roma au protestat împotriva deciziilor lui Taylor, finală de Europa League.

ADVERTISEMENT

Eu cred că factorul emoțional are aici un mare rol. Crimă organizată? Trebuie să se gândească foarte bine domnul Mititelu când spune aceste cuvinte împotriva federației probabil. Nu știu pe cine acuză”.

Fostul antrenor îl avertizează pe Adrian Mititelu Jr. că va trebui să probeze la tribunal ceea ce a declarat: „În primul și în primul rând va fi instanța care își va spune clar cuvântul. În momentul în care faci astfel de afirmații trebuie să le și probezi. Lumea uită lucrul ăsta”.

ADVERTISEMENT

Stoichiță a vorbit și despre scandalul mitei de la loturile naționale, unde a fost și el inculpat: „Și acum au fost o grămadă de afirmații cum că se iau șpăgi la selecții, că antrenorii de la echipele naționale iau nu știu ce, că eu iau nu știu ce…

Eu am ajuns că dacă vine un părinte să-mi facă o plângere împotriva cuiva, să îl chem și să mai aduc cinci martori la discuția mea cu el. Nu se poate așa ceva! Este incredibil! Nu știi ce se mai întâmplă în ziua de azi”.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoichiță, mesaj pentru familia Mititelu: „Trebuie să fie foarte atent la ce spune”

Stoichiță e de părere că Adrian Mititelu și fiul său ar putea plăti scump prin faptul că au aruncat cu noroi în FRF: „Acuma domnul Mititelu Jr. trebuie să fie foarte atent la ce spune, pentru că legea are două direcții: cea de vinovăție și de nevinovăție, să fie foarte clar. 

Poate e o greșeală din partea lui Kovacs, nu mă bag că nu e treaba mea și n-am fost niciodată arbitru. Eu în general mă uit foarte atent la oameni care se pricep la toate și nu e în regulă. Avem specialiști în antrenorat, în presă, comentarii…

ADVERTISEMENT

 FANATIK SUPERLIGA, emisiunea exclusivităților din sport, poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

VIDEO MAI JOS: 

FRF, comunicat oficialul după acuzele grave ale familiei Mititelu

Federația Română de Fotbal a ieșit cu un comunicat în urma declarațiilor familiei Mititelu, postat pe site-ul oficial: „FRF a luat act de declarațiile preluate de mass-media și acestea au fost transmise deja Departamentului de Integritate și Antifraudă al FRF.

Reamintim că Federația Română de Fotbal are o politică de toleranță zero în privința protejării integrității sportului. Oricine deține informații despre încălcarea principiului de integritate în cadrul FRF poate contacta Departamentul de Integritate și Antifraudă”.

ADVERTISEMENT