Fotbal intern

Prima reacție a lui Ioan Niculae după înțelegerea cu Gigi Becali: ”FCSB trebuie ajutată, este o situație de forță majoră”

23.09.2020 | 20:52
Prima reactie a lui Ioan Niculae dupa intelegerea cu Gigi Becali FCSB trebuie ajutata este o situatie de forta majora
ADVERTISEMENT

Patronul echipei Astra Giurgiu, Ioan Niculae, a oferit prima reacție după înțelegerea cu Gigi Becali ca patru jucători să ajungă la FCSB.

Cei doi au bătut palma chiar cu o zi înaintea meciului din turul trei preliminar al Europa League pe care ”roș-albaștrii” o au cu Slovan Liberec.

ADVERTISEMENT

FANATIK a vorbit cu Dani Coman, președintele celor de la Astra Giurgiu, care a confirmat mutările și a precizat că în acest moment se pun la punct ultimele detalii.

Ce i-a transmis Gigi Becali lui Ioan Niculae după înțelegere

”Nu, Alibec nu-l mai dau! Cred că FCSB-ul ar trebui ajutată acum. Cam asta e ideea care se discută acum la noi la club. Sunt și păreri împărțite, antrenorii nu sunt mulțumiți. Nu le convine pentru că ar însemna să compromită meciul de sâmbătă cu Viitorul”, a declarat Ioan Niculae după înțelegerea cu Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

”Ar fi corect să-l ajutăm pe domnul Becali, pentru că este o situație de forță majoră, nemaiîntâlnită până acum. Ar trebui ajutată o echipă românească”, a mai spus patronul Astrei Giurgiu pentru Pro TV.

”E vorba de doi fotbaliști de apărare, Bruno și cu Graovac. E vorba și de doi mjlocași, Valentin Gheorghe și Răduț. Am vorbit cu domnul Becali, mi-a mulțumit, a fost încântat că unul cu care nu are o relație de rudenie îl ajută. Doi dintre jucători ar putea fi transferați definitiv, vom vedea”, a continuat Niculae.

ADVERTISEMENT

”Alibec nu a intrat în discuție pentru că ar însemna un dezavantaj mare și pentru noi și pentru el ca jucător. Pentru că nu ar mai putea fi transferat ulterior. Alibec spera să se transfere într-un alt campionat, să joace mai bine”, a încheiat patronul Astrei.

13 jucători de la FCSB sunt infectați cu noul coronavirus. Până acum, doar Florin Tănase s-a vindecat dintre jucători, iar Toni Petrea va putea și el să stea pe banca tehnică pentru confruntarea cu cehii.

ADVERTISEMENT

Cei 13 jucători depistați pozitiv sunt: Andrei Vlad – portar, Andrei Miron – fundaș central, Iulian Cristea – fundaș central, Marius Briceag – fundaș, Vali Crețu – fundaș, Ovidiu Popescu – mijlocaș, Ionuț Vînă – mijocaș, Darius Olaru – mijlocaș, Andrei Pandele – mijlocaș, Olimpiu Moruțan – mijlocaș, Florinel Coman – mijlocaș, Sergiu Buș – atacant, Alexandru Buziuc – atacant.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Slovan Liberec: 6,20 este cota pentru “peste 4,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: