Sport

Prima reacție a lui Neluțu Varga, după ce a fost prezent pe stadion la victoria CFR-ului cu Slavia: „Secretul revenirii noastre?”

CFR Cluj a câștigat, scor 2-0 partida de pe teren propriu cu Slavia Praga din Conference League. Patronul ardelenilor, Neluțu Varga, a fost prezent pe stadionul din Gruia.
15.10.2022 | 17:41
Prima reactie a lui Nelutu Varga dupa ce a fost prezent pe stadion la victoria CFRului cu Slavia Secretul revenirii noastre
Nelutu Varga s-a aflat în tribună, pentru prima oară în ultimele 3 luni, la victoria CFR-ului cu Slavia Praga. Sursă foto: gsp.ro
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a impresionat în „dubla” cu cea mai valoroasă echipă din grupa sa din Conference League, Slavia Praga. După 1-0 în Cehia, formația pregătită de Dan Petrescu s-a impus cu 2-0 și sub privirile patronului Neluțu Varga.

Neluțu Varga, prima reacție după victoria CFR-ului cu Slavia Praga: „Trebuie să îmi controlez emoțiile”

Neluțu Varga a suferit un AVC, imediat după eliminarea CFR-ului din Champions League, iar patronul ardelenilor a revenit pe stadion la meciurile campioanei României, după o pauză de 3 luni.

ADVERTISEMENT

Neluțu Varga a fost în tribunele stadionului „Dr. Constantin Rădulescu”, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, la victoria contra campioanei Cehiei. La două zile după succes, Neluțu Varga a oferit primele declarații.

„Sunt foarte, foarte bucuros! Cum a fost pe stadion? Nu m-am manifestat, pentru că trebuie să îmi controlez emoțiile în această perioadă. Țin să felicit absolut toată echipa pentru succesul cu Slavia, nu vreau să laud unul sau mai mulți jucători. 

ADVERTISEMENT

Neluțu Varga, prudent după succesul cu cehii: „Calificarea nu e jucată”

Cu siguranță, pentru CFR Cluj a fost cea mai mare victorie din ultima perioadă și sunt foarte fericit. Totuși, calificarea nu e jucată”, a mărturisit Neluțu Varga, pentru Pro Sport.

CFR Cluj a ajuns la 4 victorii în ultimele 5 meciuri, iar ardelenii se află pe o pantă ascendentă. După contrele cu Dan Petrescu și situația tensionată de la nivelul clubului, Neluțu Varga a dezvăluit secretul succesului.

ADVERTISEMENT

„Secretul revenirii noastre? Cu siguranță, unitatea de care am dat dovadă! Le transmit jucătorilor să meargă mai departe cu aceeași atitudine, să avem aceeași unitate, iar rezultatele vor veni în continuare, pentru că semnele sunt foarte bune. Jucătorii au prins tot mai multă încredere”, a mai spus patronul ardelenilor.

Dan Petrescu, discurs în stilul caracteristic după victoria CFR-ului din Europa: „Să nu ne entuziasmăm prea mult!”

Dan Petrescu a reacționat în stilul caracteristic după victoria ardelenilor cu Slavia Praga. „Bursucul” se gândește la ultimele două meciuri rămase, cu Ballkani (acasă) și Sivasspor (deplasare).

ADVERTISEMENT

„Mai sunt două meciuri, e posibil orice în această grupă. Să nu ne entuziasăm prea mult. Dacă vom câștiga un meci, nu cred că se mai poate întâmpla ceva. Noi trebuie să câștigăm un meci și atunci va fi totul bine.

Dacă câștigăm un meci, cred că matematic nu se mai poate întâmpla nimic. Mă cunoașteți foarte bine, eu nu sunt nici prea optimist, nici prea pesimist, ci realist.

Avem șapte puncte și mergem înainte. Sunt șapte puncte incredibile, ținând cont că am jucat de două ori cu Slavia, care, dacă trece de grupe, cred că poate ajunge până în finală”, a mărturisit Dan Petrescu la conferința de presă.

ADVERTISEMENT