Life

Prima reacție a prezentatoarei Simona Gherghe după ce a făcut o glumă legată de greutatea unei concurente de la Mireasa: ”A fost înțeleasă altfel”

Simona Gherghe a oferit o primă reacție după gafa făcută în direct. Prezentatoarea tv a făcut o glumă legată de greutatea unei concurente de la Mireasa.
10.11.2022 | 13:33
Prima reactie a prezentatoarei Simona Gherghe dupa ce a facut o gluma legata de greutatea unei concurente de la Mireasa A fost inteleasa altfel
Simona Gherghe, aspru criticată pentru gluma proastă făcută la Mireasa. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Deși este una dintre cele mai apreciate și longevive vedete din televiziune, Simona Gherghe a ajuns să fie aspru criticată pentru afirmațiile făcute în timpul emisiunii sale.

Simona Gherghe, despre afirmația făcută față de o concurentă

Mai exact, vedeta a fost acuzată de body shaming după ce a făcut o glumă legată de greutatea unei concurente.

ADVERTISEMENT

Informația s-a extins rapid în spațiul public, iar Simona Gherghe spune că în realitate, ce a vrut să transmită s-a înțeles cu totul și cu totul eronat.

Într-adevăr, Simona Gherghe recunoaște că a fost o glumă proastă, însă aceasta nu avea nicio legătură cu greutatea unei persoane.

ADVERTISEMENT

De asemenea, vedeta spune că în momentul în care și-a dat seama că a lăsat loc de interpretări, aceasta și-a cerut scuze imediat și nu a pierdut niciun moment.

”A fost o glumă proastă, care nu avea nicio legătură cu greutatea vreunei persoane, ci cu o situație hilară evocată, dar mi-am dat seama că se poate interpreta așa și mi-am cerut scuze imediat”, a declarat Simona Gherghe, pentru unica.ro.

ADVERTISEMENT

Simona Gherghe și-a cerut scuze public

Prezentatoarea emisiunii Mireasa spune că este conștientă că poate să rănească oameni și fără intenție, însă în acest caz nu se pune problema. Aceasta susține diversitatea și de asemenea și-a educat inclusiv copiii să nu țină cont de aspectul altor persoane.

De asemenea, Simona Gherghe a mai ținut să își ceară încă odată public scuze pentru faptul că a fost înțeleasă greșit de către telespectatori.

ADVERTISEMENT

”Înțeleg foarte bine că poți răni oameni chiar și fără intenție. (…) Îmi cer încă o dată scuze dacă replică mea din cadrul emisiunii a fost înțeleasă altfel decât am dorit”, a mai spus vedeta, pentru sursa citată.

Amintim că totul a pornit după ce o concurentă de la Mireasa povestea că nu poate acapara singură frigiderul pentru că locuiește cu mai multe persoane.

Ulterior, tânăra a spus că s-ar băga în el dacă ar putea, însă Simona Gherghe a intervenit și a spus că aceasta nu ar încăpea. De aici, gestul vedetei a fost aspru criticat, iar un multe atacuri dure s-au abătut asupra ei.

ADVERTISEMENT