Life

Prima reacție a lui Daniel Onoriu după externare: “A fost vina medicului care m-a operat (măcelărit)?”

Daniel Onoriu a postat un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook în care a vorbit despre cel mai mare regret al său. Pilotul a făcut și primele declarații despre medicul care l-a operat în Turcia.
09.03.2022 | 23:20
Prima reactie a lui Daniel Onoriu dupa externare A fost vina medicului care ma operat macelarit
Prima reacție a lui Daniel Onoriu după externare
ADVERTISEMENT

Daniel Onoriu a fost externat după ce a stat în comă 55 de zile. Inițial, medicii nu i-au dat nicio șansă, dar pilotul s-a recuperat miraculos. După ce a ajuns acasă, acesta a postat un mesaj în care a povestit cum a ales clinica unde a suferit operația care îi putea fi fatală.

Prima reacție a lui Daniel Onoriu după externare: “A fost vina medicului care m-a operat (măcelărit)?”

Daniel Onoriu a ajuns la Spitalul Floreasca pe 3 decembrie, cu hemoragie internă, iar pronosticul medicilor a fost extrem de rezervat.

ADVERTISEMENT

După 55 de zile de comă, pe 27 ianuarie, Onoriu și-a revenit miraculos, iar acum a ajuns acasă. 

Pilotul a făcut primele declarații pe pagina sa de socializare. Acesta regretă faptul că a decis să-și facă operația de micșorare a stomacului.

ADVERTISEMENT

“În urmă cu 99 de zile eram un tip normal, cu vise și speranțe și planuri de viitor. Toată viața am fost activ, sportiv, dar și pofticios. Credeam că doar cele câteva kilograme în plus pe care le aveam erau singura mea problemă. Am ales cea mai ‘simplă’ și ‘la modă’ metodă de slăbire: gastric sleeve (operație de micșorare a stomacului).

Nici prin gând nu îmi trecea că am să intru în tragedia vieții mele. Am mai trecut prin încercări, dar incomparabil cu această cumpănă. Nu există scară de măsurare sau termen de comparație!”, a recunoscut pilotul.

ADVERTISEMENT

Acesta a povestit cum a găsit clinica din Turcia unde a decis să se opereze.

“Un simplu scroll pe Facebook și o reclamă la o clinică mi-a captat atenția. Următoarea zi, aveam și programare stabilită acolo. Se pare că hotărârile de moment nu sunt întotdeauna cele mai înțelepte!

Pe lângă faptul că plătești cu sume mari de bani, poți să plătești chiar și cu viața! Nu știu a cui a fost vina! A mea, că am avut încredere sau a medicului ce m-a operat (măcelărit). 

ADVERTISEMENT

Azi sunt aici! Printre voi: familie, prieteni, oameni! Azi și mereu am să vă mulțumesc! Pentru susținerea voastră în rugăciuni și gânduri bune. Pentru că ați mers și donat sânge, pentru că v-ați interesat de starea mea de sănătate! Ce vă doresc? Să nu treceți prin ce am trecut eu și familia mea și multă sănătate!”, a mai scris pilotul.

ADVERTISEMENT