Life

Prima TV, lovitură devastatoare pentru concurență. Se pregătește ”România Express”

Prima TV, pas major față de un post concurent. Urmează să se dea drumul unui proiect grandios. Se face ”România Express”.
30.06.2023 | 20:50
Prima TV lovitura devastatoare pentru concurenta Se pregateste Romania Express
Prima TV, pas major față de un post concurent. Urmează să se dea drumul unui proiect grandios. Se face ”România Express”. Sursa foto: paginademedia.ro
ADVERTISEMENT

Prima TV, lovitură devastatoare pentru concurență. Se pregătește ”România Express”. Cine este prezentatorul reality show-ului și cum se va desfășura emisiunea despre care se cunosc câteva informații în prezent.

Prima TV, pas major față de un post concurent. Urmează să se dea drumul unui proiect grandios. Se face ”România Express”

Prima TV face un pas major față de un post concurent. Urmează să se dea drumul unui proiect grandios pentru care se caută oameni interesați. Cine vrea să facă parte din ”România Express” se poate înscrie pe site-ul oficial.

ADVERTISEMENT

Castingul este în plină desfăşurare, filmările fiind programate pentru perioada 29 iulie – 29 august 2023. În momentul de față, nimeni nu știe când va apărea pe micile ecrane show-ul sau dacă va fi inclus în grila de programe de anul acesta.

„Trăieşte aventura vieţii tale! Înscrie-te în Cursa Iubirii şi testează-ţi relaţia. În luna august, fii parte din cele 12 cupluri care pleacă într-o aventură prin ţară”, este anunțul de pe primatv.ro.

ADVERTISEMENT

Mai exact, 12 cupluri vor pleca în aventura vieţii lor și vor vizita cele mai spectaculoase locuri din România. Participanții vor fi însoțiți de un psiholog care îi va îndruma în toate, numele acestui show fiind Cursa Iubirii.

Moderatorul emisiunii de dating este Cove, pe numele său din buletin Gabriel Coveșeanu. Cuplurile care se înscriu au posibilitatea să-și testeze relația de dragoste și pot afla dacă pot depăși unele probleme și situații neplăcute.

ADVERTISEMENT

Cum se desfășoară Cursa Iubirii, de la Prima TV

Potrivit informațiilor de pe site-ul oficial al postului de televiziune, emisiunea Cursa Iubirii se desfășoară extrem de simplu. Cuplurile vor avea de trecut prin două probe care sunt strâns legate de rezistența la efort fizic.

În același timp concurenții vor descoperi dacă fac sau nu o echipă imbatabilă împreună și dacă până la finalul show-ului vor îndeplini toate cerințele producătorilor. Miza este una destul de mare, fiind vorba de un premiu.

ADVERTISEMENT

Suma de 15.000 de euro, dar și o vacanță de o săptămână pe o insulă exotică sunt puse în joc la Cursa Iubirii. Adrenalina, suspansul și necunoscutul sunt cuvintele cheie care descriu emisiunea care va apărea pe sticlă cât de curând.

ADVERTISEMENT