News

Primăria Hunedoara, în doliu. Viceprimarul a încetat din viață la doar 47 de ani

Cătălin-Florian Olar s-a stins din viață sâmbătă la Spitalul Județean de Urgență din Timișoara. Bărbatul de 47 de ani avea probleme de sănătate care se agravaseră.
29.01.2023 | 18:00
Primaria Hunedoara in doliu Viceprimarul a incetat din viata la doar 47 de ani
Cătălin-Florian Olar avea doar 47 de ani Foto: Facebook Primăria Hunedoara
ADVERTISEMENT

Apropiații săi spun că bărbatul ajunsese la spital cu o zi în urmă, însă, din nefericire, medicii nu i-au mai putut salva viața lui Cătălin-Florian Olar.

Viceprimarul Hunedoarei a încetat din viață la doar 47 de ani

Tragica veste a fost confirmată de Primăria Hunedoara, într-un mesaj de condoleanțe publicat pe pagina de Facebook a instituției.

ADVERTISEMENT

„Am pierdut un coleg, un prieten, un om bun: Cătălin – Florin Olar. Cu adâncă durere, suntem nevoiţi să anunţăm dispariţia prematură din lumea noastră a viceprimarului municipiului Hunedoara, Cătălin – Florin Olar.

Pentru întreaga echipă a Primăriei municipiului Hunedoara a fost mai mult un coleg decât un şef, dispus mereu să ajute la bunul mers al activităţilor instituţiei. Ne este greu să vorbim despre el la trecut”, este mesajul postat pe pagina Primăriei Hunedoara.

ADVERTISEMENT

“Astăzi este o zi tristă pentru noi toți cei care l-am cunoscut pe Cătălin-Florin Olar, viceprimarul municipiului Hunedoara.

Vestea dispariției sale premature pe care am primit-o în această zi m-a luat prin surprindere și m-a mâhnit profund.

ADVERTISEMENT

La numai 47 ani, Cătălin Olar, a plecat dintre noi și a lăsat în urma sa un gol imens. Dumnezeu să te odihnească în pace, Cătălin Olar! Sincere condoleanțe familiei greu încercate!”, a transmis și Laurențiu Nistor, președintele Consiliului Județean Hunedoara.

Cătălin-Florin Olar, licențiat în Drept și Teologie

Cătălin-Florian Olar s-a născut în data de 27 decembrie 1975, la Deva. În 1999 a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității „Dimitrie Cantemir” la Cluj Napoca. A urmat și Facultatea de Teologie la Alba Iulia, promoția 2016 – 2020.

ADVERTISEMENT

Cătălin-Florin Olar era jurist și membru al Baroului de Avocatură din Hunedoara, scrie Adevărul. În 2016 a devenit consilier local reprezentând Partidul Social Democrat.

Un an mai târziu a demisionat din Consiliul Local, pentru a fi numit director al Casei Județene de Pensii Hunedoara.

„Va rămâne în sufletele noastre ca un bun coleg, un prieten, un om care avea tot timpul disponibilitatea de a ajuta, un profesionist desăvârșit. Cuvintele sunt de prisos! Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, au transmis reprezentanții Casei Județene de Pensii Hunedoara, potrivit Servus Hunedoara.

În noiembrie 2020, a fost ales în funcția de viceprimar al municipiului Hunedoara.

ADVERTISEMENT