News

Primarul din Vama Veche e supărat pe Florin Cîțu: “Să meargă să-şi petreacă o noapte la Ciocârlia”

Primarul din Vama Veche este supărat pe Florin Cîțu, din cauza bugetului acordat. I-a recomandat să se orienteze spre altă stațiune.
27.05.2021 | 15:23
Primarul din Vama Veche e suparat pe Florin Citu Sa mearga sasi petreaca o noapte la Ciocarlia
ADVERTISEMENT

Primarul din comuna Limanu, care are în componență și satul Vama Veche, este foarte supărat pe premierul Florin Cîțu, din cauza banilor acordați de Consiliul Local Constanța.

Primarul din Vama Veche este supărat pe Florin Cîțu

Astfel, bugetul acordat localității sale este unul extrem de mic în comparație cu alte comunități de la malul mării, iar liderul local nu a întârziat să își arate nemulțumirea.

ADVERTISEMENT

Daniel Georgescu este numele celui care este l-a mustrat pe prim-ministru. Primarul comunei limanul numește această alocare bugetară o „răzbunare politică“ și un „decont electoral“.

Acesta este atât de supărat încât i-a recomandat premierului să nu vină în vacanță în localitatea oe care o conduce, așa cum anunțase acesta odată cu ridicarea restricțiilor, când a spus că dorește să petreacă o noapte în Vama Veche după acest moment important.

ADVERTISEMENT

„Am promis că merg în Vamă şi acum, că am ridicat restricţiile de noapte, vă spun că este şi un motiv egoist că am ridicat restricţiile. Am promis că merg la mare. Acum trebuie să mă duc neapărat în Vamă şi să stau toată noaptea”, a spus atunci Florin Cîțu, râzând.

Nemulțumirea primarului față de premier

Primarul Daniel Georgescu a explicat că suma primită de comuna pe care o conduce este de 25.000 RON. Acești bani sunt împărțiți la cele patru sate ale comunei Limanu, anume 2 Mai, Vama Veche, Limanu şi Hagieni și la cei 7.000 de locuitori ai lor.

ADVERTISEMENT

„25.000 lei! Este suma derizorie alocată comunei Limanu de către Consiliul Judeţean Constanţa!

Practic, pentru dezvoltarea unei comunităti cu patru sate (Limanu, 2 Mai, Vama Veche, Hagieni), peste 7.000 de locuitori şi implicit cu cheltuieli publice semnificative, conducerea acestui judeţ a considerat că două salarii de preşedinte de Consiliu Judeţean sunt arhisuficiente!”, a transmis edilul, potrivit Adevărul.

Prim-ministrul este sfătuit să se „reorienteze”

Acesta nu s-a ferit să îi recomande premierului să renunțe la ideea de a veni în Vama Veche și i-a sugerat ca să se reorienteze spre stațiunile Ciocârlia sau Aliman.

ADVERTISEMENT

„Prin urmare, cu tot respectul, îi recomand domnului premier, Florin Cîţu, să abandoneze ideea de a petrece o noapte în Vama Veche şi să se reorienteze în această vară spre Ciocârlia sau Aliman. Sunt localităţi care îşi permit pâine şi sare din banii publici!”, a spus primarul din Limanu.

ADVERTISEMENT