News

Primarul unei comune din județul Constanța a murit după ce a intrat cu mașina într-un copac

Gheorghe Moldovan, primarul comunei Albești din județul Constanța și-a pierdut viața după ce a intrat cu mașina într-un copac
05.02.2023 | 17:00
Primarul unei comune din judetul Constanta a murit dupa ce a intrat cu masina intrun copac
Primarul Gheorghe Moldovan a decedat în urma unui accident rutier. Sursa foto: Facebook/ Gheorghe Moldovan
ADVERTISEMENT

Accidentul s-a produs duminică, 5 februarie, pe drumul național DN 35, în apropierea podului Neptun.

Primar decedat în urma unui accident rutier

În cursul zilei de duminică, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a anunțat că a fost solicitat să intervină la locul unui accident rutier petrecut la intrarea în localitatea Neptun.

ADVERTISEMENT

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunțat ulterior că accidentul s-a produs pe DN39, în sensul de circulație dinspre Mangalia spre Constanța, și că în urma accidentului rutier șoferul a murit.

„Polițiștii deplasați la fața locului au constat faptul că un bărbat, de 66 de ani, a condus un autoturism pe DN 39, din direcția Mangalia către Constanța și, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a părăsit partea carosabilă, autoturismul intrând în coliziune cu un copac. În urma evenimentului rutier, conducătorul auto a decedat”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

ADVERTISEMENT

La fața locului a sosit și un elicopter SMURD, însă medicii nu au putut decât să constate decesul șoferului.

În imaginile publicate de presa locală se poate observa cum mașina condusă de acesta, un Porsche Cayenne, este puternic avariată în urma impactului cu copacii aflați pe marginea drumului.

ADVERTISEMENT

Primar aflat la al patrulea mandat

Gheorghe Moldovan, membru PNL, avea 66 de ani şi era primarul comunei Albeşti, aflat la al patrulea mandat.

Decesul acestuia a fost confirmat, pe pagina personală de Facebook, de către președinte PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă.

ADVERTISEMENT

„Cu tristețe, vă anunț că s-a stins din viață, într-un accident rutier, prietenul și colegul nostru Gheorghe Moldovan, primarul comunei Albești. Este o pierdere imensă pentru noi toți, dar mai ales pentru familie și pentru locuitorii comunei.

Un om gospodar, aproape de oameni, sufletist, care a reușit să demonstreze că ambițiile unui om pot avea efecte benefice pentru o comunitate întreagă”, a scris liderul PNL Constanța.

„Mare pierdere, astăzi, pentru toți cei care l-au cunoscut pe Gheorghe Moldovan, edilul din Albești. Pentru noi toți, a fost exemplu de omenie, corectitudine și altruism. Condoleanțe familiei și multă putere!”, a transmis și prefectul Silviu Coșa.

ADVERTISEMENT