Life

Primele declarații ale lui Ioniță de la Clejani, după ce Fulgy a fost condamnat la închisoare. Exclusiv

Primele declarații ale lui Ioniță de la Clejani, după ce fiul său și al Vioricăi, Fulgy, a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru tâlhărie! Tânărul trebuie să plătească daune în valoare de 10.000 de lei.
22.04.2022 | 15:55
Primele declaratii ale lui Ionita de la Clejani dupa ce Fulgy a fost condamnat la inchisoare Exclusiv
Ioniță din Clejani vorbește despre situația în care se află fiul său, condamnat de instanță. Sursa foto: arhiva personală.
ADVERTISEMENT

Ioniță de la Clejani a vorbit pentru prima dată, după ce Fulgy a fost condamnat de instanța judecătorească, pe data de 21 aprilie 2022, la doi ani de închisoare cu suspendare pentru tâlhărie și la plata unor daune de 10.000 de lei. Fiul lui Ioniță și al Vioricăi de la Clejani a jefuit și amenințat un jurnalist, iar instanța i-a dat câștig de cauză acestuia din urmă.

Ce spune Ioniță din Clejani, după condamnarea lui Fulgy pentru tâlhărie

Ioniță din Clejani a făcut primele declarații, pentru FANATIK, după ce fiul său a primit decizia judecătorească și a fost condamnat la doi ani de închisoare, pentru că a agresat un jurnalist. Totodată, în decizia judecătorilor se arată că fiul lui Ioniță din Clejani și al Vioricăi are de plătit o sumă importantă reclamantului.

ADVERTISEMENT

”Nu vreau să comentez. Este o hotărâre judecătorească și să lăsăm justiția să își facă treaba. Nu vreau să vorbesc cu presa, uitați ce s-a întâmplat dacă am primit jurnaliști acasă.

Pentru concertul de la Bruxelles, din data de 30, nu m-a sunat nimeni! Văd că alte știri pentru presă nu sunt acum decât asta”, ne-a declarat, vizibil iritat, Ioniță din Clejani.

ADVERTISEMENT

În data de 21 aprilie 2022, judecătorii au decis în cazul lui Fulgy, fiul lui Ioniță și al Vioricăi de la Clejani, să îi aplice o lecție dură. Cu alte cuvinte, tânărul a fost condamnat de instanță la doi ani de închisoare cu suspendare. Din fericire pentru fiul celor doi artiști, sentința nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.

Fulgy, doi ani de închisoare cu suspendare pentru tâlhărie

Magistrații au decis ca, pe lângă condamnarea de doi ani cu suspendare, Fulgy, fiul lui Ioniță și al Vioricăi de la Clejani, să execute 60 de zile de muncă în folosul comunității și să respecte strict măsurile de supraveghere.

ADVERTISEMENT

”Condamnă pe inculpatul Manole Dan Constantin Fulgeras, la pedeapsa de 2 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie-fapta din 10.07.2021. (….)

Interzice inculpatului dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat şi dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în oricare alte funcţii publice, pe durată de 3 ani de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri. (…)

ADVERTISEMENT

Instanţa suspendă sub supraveghere pedeapsa de 2 ani de închisoare aplicată inculpatului, pe un termen de supraveghere de 2 ani. ”, se arată în decizia instanței din 21 aprilie 2022, publicată în exclusivitate de FANATIK.

Are de plătit daune în valoare de 10.000 de lei

Fulgy, fiul lui Ioniță și al Vioricăi de la Clejani, mai trebuie să plătească și daune importante, după ce a fost găsit vinovat de judecători, pentru jefuirea jurnalistului. Incidentul a avut loc în luna iulie, anul trecut și, pe lângă pedeapsa cu închisoarea pentru tâlhărie, băiatul Clejanilor este obligat de magistrați să-i achite reclamantului daune materiale în valoare de 10.000 de lei și are de plătit și cheltuieli de judecată.

”Obligă inculpatul la plata sumei de 10.000 (zece mii) de lei către partea civilă Kirmizigul Kevin – Serif cu titlu de daune morale.

În temeiul art. 274 alin. (1) C. proc. pen., obligă inculpatul la plata sumei de 4.500 de lei-cheltuieli judiciare către stat, din care 3.000 de lei ocazionate de efectuarea urmăririi penale stabilite prin rechizitoriu”, se mai arată în sentința magistraților de la Judecătoria sectorului 3 din București.

Ioniță și Viorica din Clejani au doi copii, pe Fulgy și pe Margherita. Pe lângă problemele cu care s-a confuntat fiul lor, Clejanii au întâmpinat și dificultăți economice în pandemie când au fost nevoiți să-și cheltuiască toate economiile. 

 

ADVERTISEMENT
Tags: