Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Primele declarații oficiale de la Dinamo după dezastrul de la Sibiu. „Trebuie să ne scuturăm bine! Eu am girat totul”

Andrei Nicolescu a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre situaţia delicată de la Dinamo, după eşecul la scor suferit la Sibiu. Administratorul special şi-a asumat vina pentru ceea ce se întâmplă la club.
23.10.2023 | 13:25
Primele declaratii oficiale de la Dinamo dupa dezastrul de la Sibiu Trebuie sa ne scuturam bine Eu am girat totul
Primele declarații oficiale de la Dinamo după dezastrul de la Sibiu. „Trebuie să ne scuturăm bine! Eu am girat totul”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinamo a pierdut cu 0-4 meciul de la Sibiu cu Hermannstadt. “Câinii” sunt penultimii în clasament, având cea mai slabă apărare şi cel mai slab atac din SuperLiga, după primele 13 etape.

Primele declarații oficiale de la Dinamo după dezastrul de la Sibiu

Andrei Nicolescu, administratorul special al clubului, a declarat la FANATIK SUPERLIGA că îşi asumă situaţia de la club, în condiţiile în care susţine că a girat transferurile şi toată strategia din vară de la club:

ADVERTISEMENT

“Nu suntem într-un moment bun, dar trebuie să ne asumăm. Eu am ultimul cuvânt şi toate s-au făcut trecând şi prin filtrul meu. Aici vorbim de transferuri, sistem, de ce vreţi dumneavoastră.

Primul vinovat sunt eu şi eu reprezint în acest moment clubul. Putem să discutăm despre multe, dar acum suntem foarte jos şi este uşor să loveşti în cineva care este jos. 

ADVERTISEMENT

“Trebuie să ne scuturăm bine de tot”

Eu am girat tot ce am încercat să construim în vara asta. Şi eu sunt ăla care să iasă în faţă dacă noi căutăm vinovaţi. Toată această situaţie afectează toate palierele clubului, toate discuţiile sunt mai complicate.

Toate prognozele se complică, toate discuţiile referitor la ceea ce puteam face noi în perioada asta referitor la marketing, mărci, capătă altă conotaţie. Este un moment greu de tot. 

ADVERTISEMENT

Trebuie să ne scuturăm bine de tot. Să vedem cine ne poate scutura. Sper să putem să ne scuturăm unii pe alţii, să ne ridicăm şi să pornim la drum. Suporterii au dreptate să fie supăraţi.

“Nu măsurile radicale sunt, neapărat, soluţia”

Chiar nu ştiu dacă le-a întors Burcă spatele fanilor, dar cred că Eugen (n.r. Voicu) a făcut un gest foarte normal, s-a dus acolo, în mijlocul lor, în momentul în care i-a chemat.

ADVERTISEMENT

A stat de vorbă cu ei, a vorbit despre schimbări, dar nu măsurile radicale sunt, neapărat, soluţia”, a spus Andrei Nicolescu la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 pe reţelele de socializare.

ADVERTISEMENT