Life

Primele imagini cu burtica de gravidă a Antoniei, după ce s-a spus că e însărcinată

18.10.2020 | 13:23
Primele imagini cu burtica de gravida a Antoniei dupa ce sa spus ca e insarcinata
ADVERTISEMENT

Antonia apare cu abdomenul la vedere pe Instagram, după ce s-a speculat că ar fi însărcinată. Artista este o împătimită a sportului și are un stil de viață sănătos, cu toate acestea, burtica ei prezintă o umflătură, care ne face să credem că zvonurile sunt adevărate.

Cel de la care a pornit toată această poveste este chiar partenerul de viață al solistei, Alex Velea. La începutul acestei luni, artistul a făcut un anunț controversat pe InstaStory, el a postat un emoji cu o femeie însărcinată.

ADVERTISEMENT

La rândul ei, Antonia a dezvăluit și ea fanilor că a primit o veste mare, de curând, dar nu a specificat despre ce este vorba. Cuplul și-a pus pe jar admiratorii de pe rețelele de socializare, toată lumea bănuind că este vorba de o nouă sarcină a artistei.

Antonia, cu burtica la vedere, alimentează zvonurile cu privire la sarcină

Antonia
Primele imagini cu burtica de gravidă a Antoniei
Sursa foto: InstaStory
Colaj: Fanatik

Antonia a fost întrebată de un fan dacă este însărcinată, iar răspunsul pe care aceasta l-a dat este unul cât se poate de echivoc: “Yes? No? Maybe? (n.r.: Da? Nu? Poate?)” , scrie Cancan.

ADVERTISEMENT

În plus, filmulețul pe care l-a postat pe contul de socializare o prezintă pe aceasta cu abdomenul dezgolit. Solista încearcă să prezinte bluza cu care este îmbrăcată, iar articolul vestimentar este decupat exact în zona de maxim interes, burtica vedetei.

Totodată, bruneta nu se sfiiește să ascundă faptul că pântecul ei prezintă semne că ar fi însărcinată. Ea a fost surprinsă de jurnaliști la un restaurat din București într-o ținută care parcă dorea să arate lumii schimbarea corpului solistei.

ADVERTISEMENT

Partenera de viață a lui Alex Velea purta o salopetă foarte mulată care a lăsat să se vadă că dimensiunea burții acesteia este în creștere. Vezi imagini aici.

Cei doi artiști formează un cuplu de mulți ani și au împreună doi băieței: Dominic, născut în decembrie 2014, și Akim Alexandru, născut tot în decembrie, dar 2016. Ei sunt una dintre perechile cele mai îndrăgite din showbiz-ul românesc.

ADVERTISEMENT

La 31 de ani, Antonia este mamă a trei copii. Ea mai are o fetiță, Maya, rezultat al mariajului cu Vincenzo Castellano. Micuța are acum 10 ani și locuiește în Italia, alături de bunicii fostului soț al artistei. Foștii parteneri de viață se luptă de ani de zile pentru custodia copilei.

ADVERTISEMENT