Life

Primele imagini de la Survivor România 2023. Daniel Pavel, anunț dur: „Voi, acum, ați rămas în afara triburilor din care faceți parte”

Daniel Pavel face un anunț care îi ia pe toți prin surprindere, chiar în prima ediție Survivor România 2023. Ce se va întâmpla?
08.01.2023 | 20:22
Primele imagini de la Survivor Romania 2023 Daniel Pavel anunt dur Voi acum ati ramas in afara triburilor din care faceti parte
Survivor România, ediția din 9 ianuarie 2023. Foto: Capturi PRO TV
ADVERTISEMENT

Au apărut primele imagini de la Survivor România 2023 și, după doar câteva ore de când concurenții au poposit în Republica Dominicană, au apărut și tensiunile!

Survivor România 2023, primele imagini

În episodul de debut, care va avea loc luni, 9 ianuarie 2023, la ora 20:30, doar la PRO TV, Daniel Pavel va face un anunț care îi va uimi atât pe telespectatori cât și pe concurenți.

ADVERTISEMENT

Primele momente petrecute de participanții celor două triburi în junglă au fost de lapte și miere. Dar… odată ce faimoșii și războinicii vor intra pe trasee, lucrurile se vor schimba radical.

Din teaser-ul primei ediții, reiese că mai mulți supraviețuitori se vor lua la harță în goana după punctele care le aduc premiile zilnice, cel mai important dintre toate fiind hrana!

ADVERTISEMENT

„Glumim. Suntem super ok. Suntem plini de haz. Momentan, până ne apucă foamea”, spune Alin Chirilă din echipa Războinicilor.

Jocul de deschidere va fi unul apă-sol, concurenții fiind nevoiți să se deplaseze cu niște bărci spre plajă. Odată ajunși pe nisip, se vor confrunta în a aduna cât mai multe puncte cu putință.

ADVERTISEMENT

Daniel Pavel: „Vă rog să părăsiți ceremonia!”

Luptele se anunță unele destul de crâncene, telespectatorii având ocazia să vadă probe noi, care îi vor solicita pe faimoși și războinici atât fizic, cât și psihic.

De departe, fragmentul care a atras cel mai tare atenția din promovarea primului episod Survivor 2023 este cel în care prezentatorul are de făcut un anunț care îi îngheață pe toți concurenții.

ADVERTISEMENT

„Voi, acum, ați rămas în afara triburilor din care faceți parte. Vă rog să părăsiți ceremonia!”, le-a spus Daniel Pavel anumitor concurenți.

Printre cei mai cunoscuți concurenți din acest sezon se numără antreprenorul Sebastian Dobrincu, Ionuț Iftimoaie, trapperul Gheboasă, Vica Blochina, Jorge și Maria Constantin. Aceștia sunt, evident, Faimoșii. Și în tribul Războinicilor avem o vedetă. Este vorba de Maria Lungu, fostă concurentă în reality-show-ul „Puterea dragostei” de la Kanal D. Blondina a avut o relație cu câștigătorul Cristi Marinescu.

ADVERTISEMENT